zondag, oktober 31, 2004

halloween

ik weet het niet goed. Wat moet ik nu tegen de mensen zeggen? 'Happy Halloween'? Moet ik me nu verkleden in een pompoen? Ligt het aan mij dat die heel die halloween commercie maar niets vind? Ben ik nu ouderwets? Moeten we ons eigen wel verkleden op halloween of alleen maar een pompoen voor de deur zetten? Dat zou alleen maar goed zijn voor de pompoenenwinkels. Dit feestje is uitgevonden door de winkels, dus dan zullen ze er wel meer voordeel uit willen halen. Ik kan me verkleden in een heks. Woensdag moet ik naar een halloweenfeestje. Ze gingen het helemaal inkleden in halloween. Ja, want voor zo'n traditioneel volksfeest willen we niet achterblijven he... Stomme halloween. Nee, toch maar niet in heks, dan moet ik weer heel de dag met die bezem rondlopen. Halloween is helemaal geen traditioneel volkfeest. In Amerika wel ja. Hier niet. Ik kan me verkleden in een monster. Zouden ze nu op tv ook halloween films laten zien of iets speciaals rond halloween. Ik hoop van niet. Vrees van wel. In monster toch ook maar niet verkleden, al die verf op mijn gezicht, ik ben daar allergisch van. Stoort het iemand dat ik gewoon effe niet meedoe met halloween dit jaar (en eventueel de komende jaren)?