maandag, november 15, 2004

Beste (Flash)film van het jaar

"wat doe je dan zoal tijdens de herfstvakantie?" vroeg een vriend die geen herfstvakantie had en mij wou proberen wijs te maken dat hij dat zelfs liever niet had. 'Tja...' begon ik en ik dacht na over het antwoord. Ik wist het niet. Ik bleef maar denken. Wat heb ik gedaan? Zeker nog een uur liggen nadenken en ik ben het eigenlijk niet meer te weten gekomen.

Wat ik niet heb gedaan weet ik eigenlijk nog wel, Flash. Allé, een intro heb ik thuis al gemaakt. We moeten een flashfilmpje maken rond een film, te kiezen uit een lijst. Ik heb Jackie Brown gekozen en ben superenthousiast begonnen. De ideeën vlamden door mijn hoofd en ik zag mezelf al mijn oscar in ontvangst nemen voor 'Beste (Flash)film van het jaar'. Wat ik er op dat moment niet bij dacht is dat ik nog niets van Flash kende op dat moment. Het concept moest toen al bedacht en voorsteld worden. Toen kregen we Flash en ik geloof dat we zo 6 uurtjes les hebben gehad en dat zijn ongeveer 994 uren te weinig om mijn ambitieuze plannen uit te werken. Dus nu ga ik een avondje vloeken achter de computer tegemoet samen met mijn niet-al-te-beste-vriend Flash. Zij die gaan vloeken, groeten u!