maandag, december 06, 2004

sinterklaas en de netwerkendwaas

Vroeger was ik altijd al heel vroeg wakker. Sinterklaas die zijn lading pakjes heeft afgegooid. Zenuwen! Wat heeft hij gebracht? Kinderlijk enthousiasme! (wat nu ook niet zo heel raar is omdat ik een kind was) Spanning! Pakjes, speelgoed, snoepgoed, alles goed!

Sinterklaas was zowat de laatste persoon waar ik deze morgend aan dacht toen ik dat rotsignaal van de wekker hoorde. 3 testen voor de boeg op een maandagmorgend. Vorige week was de docent er niet wegens geboorte en daarom moesten we deze week de testen inhalen. Pffff met een suffe kop door de stad en dan tot de ontdekking komen dat da manneke van netwerken (nee, sorry, ik kan er geen enkel goed woord over zeggen, al 3 jaar niet) er weer niet is. Dat is dus zeker iets met die zijn nieuw kindje dat hij gisteren ook al wist dat hij daar niet ging zijn he! Kon hij dat gisteren niet laten weten?!

Ik heb zojuist naar Sinterklaas gebeld en hij ging hem persoonlijk van de roe geven! Zwarte piet ging hem in zijn zak steken en stevig op zijn kop tokken met de staf van sinterklaas en uiteindelijk gingen ze hem in een vuile schoorsteen duwen onderweg. Dank u Sinterklaas voor deze mooie cadeau!