zaterdag, januari 01, 2005

2005

Het antwoord op de vorige vraag: Rune - Calabria. Goei nummer waar je een zaal mee uit zijn dak kunt krijgen. Andere kandidaten waren Born Slippy van Underworld en een remix van Insomnia van Faithless, maar die zijn dus naast de boot gevallen.

Men had mij dus wijsgemaakt dat er er 1500 man ging komen naar die tentfuif in Zoersel. En dat bleek niet overdreven! Grote tent, bomvol. Zo'n drukte waar je je met moeite door het volk kunt wringen. Ik wel blij dat ik op het podium stond. 34 grote vaten bier waren afgetapt, kriek, palm en hoegaarden nog niet bijgeteld.

En dan heb ik daar nog het grootste geluk van de laatste maanden gehad. Echt abnormaal! Ik huiver nog altijd wat er gebeurd zou zijn als ik dat geluk niet had. Om kwart voor 12 (op oudjaar dus) valt de linkse CD-speler uit. Wat het was weet ik niet, condensatie of zo, maar ik stond daar dus met meer stress dan een hele universiteit dat examen moet gaan doen. Ik draai dus ook alleen maar met CD's he. Maar nu kwam daar ook nog een andere dj draaien en die had eigen CD-spelers bij die ook aangesloten waren. Dus dan kon ik daar op overschakelen. En zoiets gebeurt praktisch nooit he. Ik durf niet te denken wat er anders gebeurd zou zijn. Om kwart voor 12. Op oudjaar. In een bomvolle tent. Brrrrrrrrrrrrrrr........

Voor wie er aan zou twijfelen: het geeft wel een kick wanneer een zaal volledig uit zijn dak gaat bij alles wat je zegt, speelt, wanneer je aftelt, ... Voorts, beste lezers, wens ik iedereen de beste wensen voor 2005. Het belooft een heftig jaar te worden. Afstuderen, werk zoeken, werken. We zijn benieuwd!