donderdag, januari 27, 2005

die avond in de vooruit

Het oude jaar is verstreken zonder dat ik veel 2004 lijstjes op de lezers heb losgelaten. Je had natuurlijk een top100 ja, maar voorts heb ik me rustig gehouden. Moest ik er toch eentje hebben opgesteld, bijvoorbeeld 'de beste optredens van 2004', dan zou Nid & Sancy bovenaan prijken. Dit was het beste wat ik heb gezien in 2004, die namiddag op pukkelpop. Als tentopener, dat onbekende groepje waar ik nog nooit van had gehoord. Maar on-ge-loof-lijk goed. Goed is niet echt het meest gepaste woord. 'Vet' is het gepastste woord.

En moet het nu juist lukken dat Rob daar tickets voor gewonnen heeft deze avond ... én dat ik mee mag. Deze avond word de nieuwe cd 'talk to the machine' voorgesteld. In de balzaal van de Vooruit in Gent. En kunt u geloven dat ik er zin, of goesting om een mooier woord te gebruiken, in heb?!!! 'WIEHAAAA' is dan ook de krachtterm die ik hier door het gebouw brul! Hent, ik kom eraan!