donderdag, januari 20, 2005

examen 3: business intelligence

Zo dadelijk trek ik weer eens ten strijde. Ik zit al in volledige gevechtsuitrusting en kruip seffens op mijn strouwe strijdros (lees: dat versleten fietske dat ik ook voor een appel en een ei bij de politie heb gekocht). De vijand vandaag is 'Business Intelligence', een kwaadaardig beest waarvan je niet zo goed weet wat je moet verwachten. Op twee uur tijd moet de strijd gestreden zijn. Ik hoop dat de kracht van het beest nog gaat meevallen zodat ik tijd genoeg heb om dat grote beest te overwinnen. Wat zal de strijd inhouden? Ja, we moesten enkel met een programma leren werken. Cognos Powerplay heet dat. Binnen enkele uurtjes weet ik of ik genoeg Powerplay ken om het beest te vloeren! Yihaaaaa!!


donderdag 20/01/2005 - 13.30
Business Intelligence
Dhr. I. Jacobs - examen 3/4