zondag, januari 09, 2005

mijn sterke buik

Eén van de nadelen van examens zijn,(ik zal het bij eentje houden, de lijst is oneindig) is gebrek aan tijd. Gebrek aan tijd voor anders zo voor de hand liggende dingen. Vrijdag had ik afgesproken met lief, liefst 's avonds dan kon ik de namiddag nog nuttig besteden. 's Middags kreeg ik een telefoontje waarin gezegd werd dat lief buikgriep had, maar dat het aan de beterende hand was. En of ze dan niet beter zou thuis blijven. Maar de periode die we na die vrijdag gescheiden tegemoet gingen was mentaal zo lang dat ik niet anders kon dan hoogmoedig 'nee, natuurlijk niet, kom maar af' zeggen. Ik was voordien ook al buikgriep ontvlucht die uitbrak bij de rest van het gezin, en het was namelijk al aan de beterhand. Het werd een leuke avond!

Nu lig ik stil in mijn bed te luisteren naar de holle geluiden in mijn buik. Er is revolutie in mijn lichaam en het misselijkisme heerst. Ik denk dat er ook verschillende ledematen zijn beginnen staken. Mijn interne verwarming bijvoorbeeld. Brrrr...
Heb ik spijt van dat lief is afgekomen? Nee, prioriteiten stellen is noodzakelijk!