maandag, januari 03, 2005

pants in boots

Wil er alstublieft iemand zo vriendelijk zijn om al die vrouwen te zeggen dat ze per ongeluk hun jeansbroek in hun botten hebben zitten! Of menen ze nu dat dit de nieuwe mode is? Dat lijkt mij redelijk onmogelijk. Zo erg kan het nog niet gesteld zijn met de snob meisjes. We weten dat hun vijver van wansmaak soms lichtjes overstroomt, maar dat ze nu zo'n tsunami van wansmaak op de wereld loslaten, dat is ongehoord. De eerste keer dat ik het zag, en nu nog altijd, dacht ik aan een ruiter die van plan is om op zijn paard te springen en weg te galloperen.
Passief roken is dodelijk, maar volgens mij word je hier blind van. Dus snob meisjes, het maakt mij niet uit dat jullie Uggs botten van 200€ aandoen, maar gelieve elke morgend na het schminken eens te controleren of jullie niet per ongeluk je broek in je botten hebt gestoken. We kunnen natuurlijk niet altijd even geconcenteerd zijn he.

voorbeeld: stars in uggs


EDIT: aangezien mijn oude comments allemaal weg zijn, heb ik (enkel voor deze post) alle oude post gekopieerd naar de nieuwe comments.