vrijdag, januari 21, 2005

watertanden

Ik heb de laatste week serieus wat liggen watertanden voor producten. een klein overzicht:


- digitale camera's (Sony Cybershot DSC-W1, Minolta Dimage Z10, Minolta X50, Canon PowerShot 510 (opvolger van A75))
- laptops (zie de laptops in het midden van de pagina)
- boxen (RBH T3, alles van B&W, ...). Ook al heb ik zeer goeie boxen. Het liefste zou ik nog 4 boxen in elke hoek van een kamer zetten zodat de muziek van overal komt, maar mijn boxen maken ze niet meer en voor zoiets is het meer dan aangeraden om boxen van hetzelfde type te nemen.
- koptelefoon (Sennheiser). Ook al mag ik niet klagen met mijn Sennheiser 535, waarvan enkel het 'mousheke' doorgesleten is.

Een nieuwe computer zou eigenlijk bovenaan het verlanglijstje moeten staan. Ik ben alleen nog een beetje aan het twijfelen tussen een laptop en een gewone computer. Maar die nieuwe computer stel ik misschien nog best even uit tot de komst van de dual-core CPU.