woensdag, januari 26, 2005

weeral een stokje

Ja lap, de wonde van de vorige stok die ik tegen mijn hoofd kreeg is nog niet helemaal genezen en hier volgt de volgende al. dank u smintjes. Even mijn hoofd verzorgen en ik kan de stok beantwoorden:Welke zijn je 5 favoriete Belgische blogs? (uitleg mag)

- Michel Vuijlsteke . Persoonlijke dingen, een cursus sollicitaties, links, ... Michel heeft altijd wel iets te zeggen en doet dat dan ook vaak.

- Smintjes . Niet dat ik die ertussen zet omdat hij mij erin zette, maar smintjes heeft bij mij altijd vanboven gestaan bij mijn links. Maar ik vind net zoals vele anderen dat hij lang niet genoeg blogt (ook al kan daar wel verandering in komen in de nabije toekomst, een nieuwe wind komt eraan)

- volume 12 . Mja, deze heeft het net gehaald, aangezien ik deze nog maar net lees. Nog maar een weekje of zo, maar ik heb al veel schade ingehaald en volume12 schijft goed, veel en heeft een mooie blog!

- kruimels . Dit is zo'n beetje het tegengestelde van de volgende vraag. Deze blog is uitstekend geschreven, maar ik bezoek hem veel te weinig. Zeker een aanrader voor mensen die graag dansen over zachte, donzen zinnen!

- jimbaar . Cartoons, muziek en onzin! Wat wil een mens meer? Ik alvast niet veel!Welke Belgische blogs vind je inhoudelijk of qua schrijfstijl maar niks maar bezoek je om de één of andere reden toch regelmatig?

- uren, dagen, nachten. Enkele dagen geleden nog verkozen tot één van de vijf beste Belgische blogs, maar hier kan ik hem toch niet bijrekenen. Maar hij blijft één van de oervaders van de Belgische blog.Nog vol furie over mijn aanslag, doe ik net hetzelfde en gooi mijn stokje naar...
- nadine
- Sableur van Friski
- jimbaar