Studio SPLENDID in de Panne

Te huur : Studio Splendid 5.23 in De Panne met 180 graden Zeezicht

Nederlands          Français          English

AANDACHT - ATTENTION - ACHTUNG

De studio werd grondig gerenoveerd van medio november 2011. De studio is te huur volgens de voorwaarden op de pagina "huren" : knop : "info en reservatie"

Vakantiestudio in De Panne

Parasols op het strand

 
Vakantie aan de Belgische kust op een toplocatie, ...

Droom of realiteit ?

Realiteit, dat staat vast !

  én voor een democratische prijs ...

 

Studio Splendid 5.23

Studio Splendid 5.23 is een verzorgde en pas gerenoveerde studio, waar je je met je tenen in het zeewater waant. Studio Splendid bevindt zich midden op de zeedijk in De Panne met frontaal en 180° zeezicht. De ingang van Studio Splendid bevindt zich in de Halmenstraat 24 - 8660 De Panne. De studio is gelegen op de vijfde verdieping en is voorzien van een ruim balkon, waardoor niets het uitzicht belemmert. Het gebouw is voorzien van twee liften en een trap.

Jouw vakantiewalhalla heeft een slaaphoek (204 x 140 cm) en een stapelbed voor twee personen, waardoor er gemakkelijk 4 volwassenen kunnen verblijven. Om de jonge gezinnen te verwennen werd voorzien in een kindereetstoel, - bestek en - servies.
De studio werd recent voorzien van een nieuw interieur en open keuken.

Aangezien beelden méér spreken dan woorden :

 

Interieur1      Keuken

                                    Badkamer


Onmiddellijke omgeving

In de onmiddelijke nabijheid zijn er voedingswinkels, het strand, de zee en dijkterrasjes. Een verhuurzaak voor fietsen bevindt zich op het gelijkvloers van het gebouw Splendid.

Op een steenworp van de vakantiestudio is de Esplanade gelegen, waar je kunt onthaasten en flaneren langs terrasjes. Een steenworp naar de andere kant brengt je naar de winkelstraat van De Panne.

Leopold l en Pier Kloeffe houden alles in de gaten ...

 

Auto

Natuurlijk moet je ook je wagen vlakbij (en liefst gratis) kwijt kunnen. In de nabije omgeving is zowel gratis als betalend parkeren mogelijk.

 

Buienradar

Tijd vliegt ...

Aantal bezoekers