Praktisch

Volg Casa del Mundo op Facebook!

Contact: casadelmundo@telenet.be

Toegang: gratis

Aanvraag Info- of verkoopstandje.

Het is mogelijk om voor de duur van het wereldfeest (van 12 tot 20 uur) een stand aan te vragen. Aan de standen kunnen thema’s aan bod komen rond de Noord-Zuid verhouding, het milieu, ontwikkelingssamenwerking (projecten), taallessen, enz.  Het uitbaten van een stand is gratis, er wordt wel 50 EUR waarborg gevraagd per kraam. Deze waarborg dient men te betalen voordat de stand wordt opgezet. De stad stelt vervolgens een feestkraam ter beschikking met legplank van ± 2 meter lang en 1 meter diep en 2 stoelen.

Wat de verkoopstanden betreft, melden we dat niet elk product op onze markt kan verkocht worden. We zijn een milieuvriendelijk festival en dragen “duurzaamheid” hoog in het vaandel. Vooral duurzame-, lokale-, bio- en fairtradeproducten krijgen zeker een standplaats.

Lees voor je inschrijving de voorwaarden om een standje te bekomen.

Via deze link vraag je een standje aan.

 

Locatie: Oude vismarkt - Aalst

kaart
Grotere kaart weergeven (Google maps)

Mobiliteit en parkeren:
De Oude Vismarkt ligt in het centrum van de stad. We overlopen de verschillende manieren om er te geraken.
Met de trein: uit Brussel en Gent zijn er op zondag 2 rechtstreekse treinen per uur. Het festivalterrein ligt op 800 meter (9 minuten stappen) van het station.
Met de bus: Meerdere bussen rijden van het station naar de Burchtstraat, met een halte vlak bij de Oude Vismarkt. De wachttijd bedraagt maximum 15 minuten. Neem lijn 1 – 2 - 31 – 32 – 87 of 213.
Met de auto: parkeren kan in de straten rond de Oude Vismarkt. Vooral de kaaien aan de Dender (Pierre Corneliskaai, Josse Ringoirkaai, Frits De Wolfkaai) bieden mogelijkheden tot gratis parkeren. Betalend parkeren kan je in parking De Burcht, vlakbij het festivalterrein.
Met de fiets: wij voorzien een onbewaakte fietsparking in de Onderwijsstraat.