Aanvraag Info- of verkoopstandje.

Het is mogelijkheid om voor de duur van het wereldfeest (van 12 tot 20 uur) een stand aan te vragen. Aan de standen kunnen thema’s aan bod komen rond de Noord-Zuid verhouding, het milieu, ontwikkelingssamenwerking (projecten), taallessen, enz.  Het uitbaten van een stand is gratis, er wordt wel 50 EUR waarborg gevraagd per kraam. Deze waarborg dient men te betalen voordat de stand wordt opgezet. De stad stelt vervolgens een feestkraam ter beschikking met legplank van ± 2 meter lang en 1 meter diep en 2 stoelen.

Wat de verkoopstanden betreft, melden we dat niet elk product op onze markt kan verkocht worden. We zijn een milieuvriendelijk festival en dragen “duurzaamheid” hoog in het vaandel. Vooral duurzame-, lokale-, bio- en fairtradeproducten krijgen zeker een standplaats.
Update 14 juni: Er zijn nog maar een paar plaatsen vrij, als je een standje wil aarzel dan niet, snel zijn is de boodschap.

Lees voor je inschrijving de voorwaarden om een standje te bekomen.

Via deze link vraag je een standje aan.


Free Podium

Casa del Mundo zoekt aankomend jong (lokaal) talent en wil hen graag een podium bieden. Wil je eigen creaties uitproberen voor een enthousiast publiek, of ben je een beginnend coverbandje? Of ben je een rapper met ijzersterke teksten? Het kan allemaal. Welkom op 3 september tijdens Casa del Mundo.

Lees vooraf het Free Podium Reglement.

INSCHRIJVEN FREE PODIUM.