UitDeKunst  vzw

maandag 05 januari 2004

UitDeKunst vzw

Lid

Locatie

Cursussen

 

 

 

 

r

Hit Counter
mensen hebben
deze pagina bezocht!

UitDeKunst vzw is opgericht om mensen een platform te bieden om hun “ei” te kunnen leggen.  De vzw staat open voor alle mogelijke kunstvormen maar richt zich voornamelijk op dans. 

Zelf organiseren we momenteel cursussen dans die voor iedereen (vanaf een bepaald niveau) openstaan.  We willen ons echter niet profileren als school.

Het  uiteindelijke streefdoel met deze cursussen is dat 'UitDeKunst vzw' een begrip wordt in de  (semi-) professionele danswereld en dat iedereen weet dat je bij ons terecht kunt voor goede lessen.  Je kan je eveneens inschrijven per losse les en we bieden je een waaier van bekwame docenten aan.

Verder willen wij jouw initiatieven praktisch en organisatorisch ondersteunen.  Dit houdt in dat, als je bijvoorbeeld een fotografietentoonstelling wil organiseren, je gebruik kan maken van de vzw als noemer (om wettelijk in orde te zijn) en wij helpen je mee om dit idee te verwezenlijken.  Het concept/creatieve idee komt echter van jezelf.  De organisatie wordt ook ‘samen’ met jou gedaan.

 

UitDeKunst vzw tel  03/866.30.93     gsm  0497/415.568
Grote Bergen 50 fax  03/866.30.94
B - 2830 Heindonk kbc 733-0141722-35
e-mail : uitdekunst@pandora.be internet : users.pandora.be/uitdekunst

r

UitDeKunstLidLocatieCursussen

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 05/01/04