05/17/2003
Onze ouders op bezoek !!!


HH
Welkom op onze website

 

Kom je toevallig op deze website terecht ?

Dan stellen we ons beter eerst nog even voor. Wij zijn Katrien en Wim Nies-Vyvey uit het Belgische stadje Lier. Gedurende zes maanden verblijven wij echter in Australië voor Katrien haar werk. Zij is namelijk in alle opzichten een ongeloofelijk knappe kernfysicus (dat vind ik toch) die enkele experimenten in Canberra uitvoert.

Ondertussen proberen we een en ander te bezoeken in Australië. Deze website is, samen met een nieuwsbrief, vooral bedoeld voor het thuisfront. Surf gerust eens rond. Up Above of Down Under, het is maar hoe je het bekijkt natuurlijk. Net zoals bij de inhoud van deze website...die onze persoonlijke indrukken weergeeft en dus niet bedoelt is als een up-to-date naslagwerk.

Vreemdeling, wees welkom en geniet van onze site.

Katrien en Wim


17 mei
     

Hallo, hallo,

Bijna twee maanden...Het is weer veel te lang geleden sinds onze laatste nieuwsbrief. We hebben echter een volledig waterdicht en geldig excuus : we waren druk bezig met genieten van ons verblijf hier en het verzamelen van extra materiaal. Bovendien hadden we hoog bezoek van onze ouders. Deze aflevering staat natuurlijk volledig in het teken van hun bezoek. Ze zijn ondertussen al een tijdje weer thuis, maar we hopen dat het voor hen een even onvergetelijke vakantie was als voor ons. Nou ja vakantie, voor Katrien, die tot over haar oren in de experimenten zat, beperkten deze tripjes zich tot het weekendje Sydney en een klein weekje naar Queensland. En dit terwijl ondergetekende meekon naar the Northern Territory, dagtripjes in en rond Canberra, Ayers Rock, Alice Springs….Er moest zich toch iemand “opofferen” om te gidsen…


21-maart
     

Er is veel gebeurd sinds onze laatste update van deze site. Katrien haar eerste reeks experimenten zijn van start gegaan. Een verslagje over haar werk is dan ook op zijn plaats. Verder zijn er nu ook fotopagina's aan deze site toegevoegd. Je zal het wel merken, we hebben eindelijk kangoeroes gezien!

Kijk zelf maar...


20-februari
     
Op deze website vind je nieuwsbrieven, verslagen, foto's en links in verband met ons verblijf hier in Australië. Althans hier moet het allemaal gaan gebeuren. Onze eerste verslagjes over ons tripje naar Sydney staan al on-line. Voor de foto's is het nog even wachten...De link naar onze e-mail werkt natuurlijk ook al. Aarzel niet en stuur je reacties, suggesties of laatste nieuwtjes gewoon door.

Zoals eerder gemaild, deze site bevat nieuws voor het thuisfront, maar is ook een oefening voor mezelf met de nodige kinderziektes. Kom je een foutje tegen, laat het me weten...

Veel surfplezier!