Over ons

De kinderen werden ouder en de zorg voor hen werd wat minder (geen pampers meer). We gingen op zoek naar een nieuwe huisgenoot, een hond. Onze wens was een mooie lieve en intelligente hond en daarom viel onze keuze op een Golden Retriever. We bezochten enkele kennels en in de kennel “Glitters“ was er nog een teefje vrij, geboren op Halloween 2010. Ook wij wisten ondertussen al dat we in de toekomst zulke “ukkepukjes” in huis wilden. Het moest dus een teefje worden.

Het kon niet snel genoeg 24 december 2010, kerstavond, zijn om ons pupje te gaan ophalen. Haar naam luidde 'Jinglesnow'. Heel toepasselijk want op die kerstavond was heel België bedolven onder een sneeuwtapijt. Dat was het begin van een mooi leven met een Golden Retriever in huis. Wij doopten haar 'Lenka'. Snel bleek dat Lenka een heel sociaal, vriendelijk en trouw karakter had. Ze maakt echt deel uit van ons gezin.

Enkele jaren later, op 01 mei 2014 was het dan zover, haar eerste nestje werd geboren. Lenka had 8 schattige pups waarvoor ze prima zorgde. Het vergde van ons veel werk en zorgen maar het was oh zo leuk. De puppies maakten deel uit van ons dagelijks leven, maar hebben inmiddels zelf een goede thuis gevonden.