Wie ben ik

Welkom op mijn website! Het maken van deze site was voor een opdracht voor het vak ICT, deze site is vooral gemaakt om een mooi beeld te geven hoe mijn eindwerk in elkaar zit Deze site heb ik gemaakt om een mooi beeld te geven hoe mijn eindwerk in elkaar zit, deze site is ook een opdracht voor mijn GIP-project meer bepaald voor het vak industriŽle ICT. Voor mijn eindwerk of ook wel GIP genoemd, moest ik een kliefmachine theoretisch gaan uitwerken, en deze info in een mooie uitgewerkte site plaatsen.

Mijn naam is Jonas Van Brackel. ik ben geboren op 1 Augustus 1995. Ik woon in Zomergem en ik ga naar school in het te Eeklo, waar ik Elektro-Mechanica volg.

In mijn vrije tijd speel ik voetbal, momenteel speel ik bij KSK Lovendegem. Natuurlijk net zoals vele andere jonge gasten ga ik ook graag eens met vrienden opstap. Voor de rest lees ik enorm veel en speel ik af en toe een videogame.Mijn website is onderverdeeld in 8 aparte delen. Waaronder:
-Wie ben ik Waar ik uitleg wat men hier kan vinden en een voorstelling van mezelf, hobby's,...

-GIP Waar er uitleg zal staan per vak apart wat er moest gedaan worden geÔllustreerd met een foto.

-Links Enkele handige links die ik gebruikt heb voor het maken van mijn eindwerk.

-Stage Hier zal je informatie vinden over mijn stage bij welk bedrijf ik stage gelopen heb en ook een link naar mijn stageverslag.

-Mijn klas De links van de website van mijn klasgenoten kan je hier vinden.

-CV Hier staat mijn curriculum vitae.

-Gastenboek Hier staat een link naar mijn gastenboek waar je gerust iets kunt achterlaten.