web site maker

VANGANSBEKE Bvba

Met Vangansbeke Bvba kan je volledig op maat bouwen volgens jouw stijl en budget.

Al meer dan 50 jaar realiseren wij woningen in zowel Oost-Vlaanderen als West-Vlaanderen.

VANGANSBEKE Bvba is een geregistreerd bouwbedrijf dat in 1963 werd opgericht.

In deze periode realiseerden wij verscheidene bouwprojecten met een architecturale meerwaarde voornamelijk in Oost - en West – Vlaanderen. Van bij de aanvang was kwaliteit en een goede opvolging de voornaamste stelregel. Naast nieuwbouwprojecten realiseren wij ook appartementsbouw en verbouwingswerken.

Een professionele coördinatie en nauwlettende opvolging garanderen de bouwheer een hoogstaande kwaliteit bij algemene aannemingen. Middenklassenwoningen, appartementsbouw en kleinere utiliteitsgebouwen worden met dezelfde kwaliteit afgewerkt en gemotiveerde vaklui zorgen voor een onberispelijke uitvoering. U vindt ons in kleine en grote realisaties doch steeds in woonprojecten met een origineel karakter.

Wij zijn een dynamisch, sterk gespecialiseerd bedrijf waarop u beroep kan doen voor nieuwbouw of renovatie. Het dienstenpallet dat wij u kunnen aanbieden gaat van vrijblijvend advies tot en met de coördinatie en oplevering van uitvoeringswerkzaamheden.

ONZE KLANTEN AAN HET WOORD

  • “Over de samenwerking met Vangansbeke Bvba zijn we erg tevreden. Zij hebben voor ons een mooie halfopen woning in hedendaagse stijl opgetrokken in Gent. De werkzaamheden zijn op een professionele wijze uitgevoerd door echte vakmensen die flexibel en gedegen te werk gaan. Gemaakte afspraken zijn altijd nagekomen en prijzen worden duidelijk gecommuniceerd zodat er geen verrassingen waren.”

    De Meyer
    Gent
  • “We wisten precies wat we wilden, een landelijke woning met authentieke details. Vanaf het eerste contact hadden meteen een goed gevoel en dit gaf ons vertrouwen. Dat is belangrijk want je moet tenslotte lange tijd samenwerken. Door goed naar ons te luisteren en hun kennis van zaken wist Vangansbeke Bvba onze ideeën te vertalen naar een comfortabele woning.”

CONTACTEER ONS

Bedankt! We hebben uw aanvraag correct ontvangen en contacteren u zo spoedig mogelijk.

Vangansbeke Bvba

ADRES
Dichter Basiel De Craenelaan 19
9850 Merendree - Nevele

CONTACT
Email: info@vangansbeke.be
Telefoon: 09 371 64 14 (na 19.00) GSM: 0495 12 11 40

Linkedin