Het gastenboek van 2003
Het gastenboek tekenen

 

Beste Sarah,
Ik ben Gerda die werkt bij je mama op de ford.Ik heb je website bekeken en ik vond het moeidig en heel prachtig.Verder wens ik jou nog veel knuffelplezier met jou dieren in 2004.Ook aan Raoul,papa en mama een prachtig en gelukkig Nieuwjaar en veel knuffelplezier met jou. Dag....
Gerda Aangeveld <ed.gerda@skynet.be> - Mon Dec 29 17:01:26 MET 2003

Hey Sarah, Je kent me wel niet maar je papa Patrick heeft mijn gastenboek ook eens getekend en daarom kwam ik hier ook even kijken. Ik moet zeggen dat dit een zeer verzorgde en duidelijke website is. En voor jou Sarah en je ouders een prettig 2004 toegewenst en een goede gezondheid!!
Groetjes!
Stefke <stefkesplace@hotmail.com> - Mon Dec 29 10:16:23 MET 2003
homepage: http://users.pandora.be/stefkesplace

hallo mooie site groetjes
we wensen jullie een mooie eindejaar en een gelukkige 2004
ivan&annick <ivan.annick@pandora.be> - Sun Dec 28 21:05:57 MET 2003
homepage: http://users.pandora.be/ivanhoejupiler/

Dag Sara, ik hoop dat je me nog kan herinneren: ik ben je stagejuf voor de rekengroep, juf Katrien. Heel toevallig kwam ik op deze site terecht, en ik moet zeggen dat ik veel bijleerde over je aandoening! Nog veel succes met de site, een prettig eindejaar en tot in januarie! Groetjes van juf Katrien
Katrien Vandoren <H_babe87@hotmail.com> - Mon Dec 22 17:43:22 MET 2003

OEPS!! Euh...zoek de 7 verschillen!! hahaha...sorry, ik dacht dat de eerste mail mislukt was. Afin, dubbel leesplezier dus! Groetjes, Anita
anita en guy <guyvos@belgacom.net> - Mon Nov 24 19:20:34 MET 2003

Dag Sarah! Eerst en vooral wil ik je ouders feliciteren met deze site. Chapeau Patrick en Inge! Het doet je weer even nadenken...Ik had al gehoord van tant liza en nonk rené dat het onderzoek goed verlopen was. Je bent een kranige meid! En ik denk dat die balletjes in tomatensaus je 's avonds dubbel zo goed gesmaakt hadden :-)ik kom zeker nog eens terug piepen op je site! Vele lieve groetjes, anita, guy, stan en niels (en een likje van billy onze hond en een kopje van snoetje de kat)
anita en guy <guyvos@belgacom.net> - Mon Nov 24 18:45:13 MET 2003

Dag Sarah, eerst en vooral wil ik je ouders feliciteren met deze site, chapeau Patrick en Inge! Het doet een mens weer even nadenken...Ik had al gehoord via tant liza en nonk rené dat alles goed verlopen was met je! Je bent een kranige meid en ik denk dat die ballekes in tomatensaus 's avonds wel dubbel zo goed gesmaakt hadden :-)ik ga zeker nog eens regelmatig komen kijken op de site voor wat meer nieuws! Vele groetjes, en hopelijk mag je grootste droom uitkomen!! Anita en Guy
anita <guyvos@> - Mon Nov 24 16:57:41 MET 2003

Beste Sarah,
Ik wist niet dat jullie zo'n mooie site hadden! Ik ben heel blij te horen dat alles goed gaat met je. Maandag kom je terug naar school. We zijn zéér blij je dan terug te zien!Je bent een prachtmeid!
Joke Caproens <joke.caproens@wanadoo.be> - Thu Nov 20 13:59:15 MET 2003

Hallo Sarah,

wij hebben gehoord van juffrouw Joke dat alles goed gegaan is in Leuven. We vonden het heel fijn om zo een fijn en goed nieuws te horen. We hopen ook dat je heel snel weer bij ons in de klas bent. We hebben ook een nieuw meisje in de klas gekregen: Chelsey. Zij is ook zeer benieuwd om je te leren kennen. Rust maar heel goed uit!! En dan kan je maandag fit en uitgerust weer naar je klasje komen!

tot maandag
juf Inge, juf Miranda, Wesley G, Michaël, Charlotte, Chelsey, Sven, Martijn, Semmie, Wesley S, Dylan W, Dylan D, Lenny <ingetjes@hotmail.com> - Thu Nov 20 13:46:45 MET 2003

hallo sarah en ouders
ik ben heidi,de mama van silke en bertje en ze hebben ook allebei het syndroom.sarah,je ziet er een hele fijne en leuke meid uit.silke is bijna vier jaar en bertje ging twee jaar en half zijn nu.in ieder geval het aller beste en hopelijk tot schrijfs
demeulenaere.heidi <demeulenaere.heidi@pandora.be> - Tue Nov 18 22:23:18 MET 2003

heykes ,
idd , make a wish is zeker het proberen waard :) , maar ik ken een ogranisatie die het zeker doet , zij gaan met kinderen op reis naar egypte en zwemmen daar samen met dolfijntjes , 'k denk dat 't elk jaar minstens een maal gebeurd zo:) . 't is op de gentsesteenweg nr ( ?? ) in 1730 asse ( bij brussel :D )

ik weet zeker dat ze 't doen omdat 'k erover heb gewoont ;).

groetjezz

chris

NB : eenvoudige maar goed ineen stekende site ;) (y)
chris <christian.luyten2@pandora.be> - Tue Nov 18 00:22:42 MET 2003

mooie site patrick daar zullen nog vele mensen iets aan hebben .
alain <stuurke@msn.com> - Wed Jul 23 00:09:29 MEST 2003

Per toeval kwam ik op jullie site uit. Kennen jullie Make A Wish ? Misschien komt Sarah in aanmerking om een wens te doen bij Make a Wish ?
http://www.makeawish.be
peter <1973@advalvas.be> - Fri Jul 11 12:28:28 MEST 2003
homepage: http://www.makeawish.be

Via de site van Michiel (progeriakind) heb ik uw reactie gelezen en uit nieuwsgierigheid ben ik gaan snuiten op jullie site. Heel ontroerend die dagboeken en mooie foto's. Jullie hebben een prachtig kind. Juist of er een band is tussen alle ouders die een kind hebben dat "anders is". Ook jullie wensen wij veel sterkte en veel liefde voor elkaar. Zorg goed voor elkaar. Kinderen zijn onze mooiste en grootste rijkdom. Wij moeten ze koesteren.
Tante Netteke <an_wielemans@yahoo.com> - Tue Jul 8 22:51:54 MEST 2003

proficiat patrick met deze prachtige en boeiende site!!
mirjam en frank <lenaerts_mirjam@hotmail.com> - Tue Apr 29 15:18:40 MEST 2003

Ik ben blij dat VECAFA vzw een site heeft, dit maakt de toegankelijkheid weer wat groter voor mensen die met vragen zitten!!
Line Lismont <xshine83@hotmail.com> - Fri Apr 25 13:29:54 MEST 2003

Van harte gefeliciteerd met deze website. We zijn er zeker van dat een heleboel mensen er iets aan zullen hebben, omdat er op dit gebied maar heel weinig informatie beschikbaar is. Goed gedaan !!!
Freddy en Nadine <qiwis@hotmail.com> - Fri Apr 11 00:26:11 MEST 2003

Prachtig initiatief!
Ook de brochure is een schitterend middel voor jonge ouders die vooreerst kennismaken met het vcfs. Het bespaart hen heel wat zoekwerk !
paul van winghem <pvanwinghem@belgacom.net> - Sun Mar 30 20:04:51 MEST 2003