Uitnodiging VECARFA familiedag 1 mei 2004 te Maasmechelen.

Net zoals vorig jaar gaat onze familiedag op 1 mei door in het gastvrije Limburg op dezelfde locatie: het Koningin Fabiola Home ( gebouw Efro2 - te Maasmechelen).

We worden daar verwacht tegen 9u30' om bij koffie, thee en een koekje kennis te maken ( voor zover dat nog nodig is ) met de andere ouders en kinderen. De nieuwe leden zullen snel merken dat ook de andere ouders zeer vlug contacten leggen.

Ook ons animatieteam is weer in topvorm, hoewel hier en daar een iets uitgebreider gezinnetje. In de voormiddag doen we ons traditionele familiewandeling in het uitgestrekte domein en zullen de animatoren zorgen voor enkele ijsbrekers. Het animatiethema houden we voorlopig nog geheim !!!

Voor de lunch keren we terug naar ons vertrekpunt waar we verwend zullen worden met lekkere tomatensoep met balletjes, kipfilet met sla en frietjes en een lekker ijsje om het menu mee af te sluiten. Voor de kinderen vanaf twee tot en met twaalf jaar is er een aangepast menu voorzien ( je weet wel... met vooral veel appelmoes en lekkere frietjes ).

In de namiddag trekken de animatoren met onze kinderen het domein in voor de kinderanimatie. Zij die het meemaakten weten wat dit betekend! Spetterend amusement gegarandeerd! Voor de allerkleinsten zijn er babysits voorzien ( luiers en babyvoeding wel zelf meegeven ).

Voor de ouders dachten we deze keer aan een nieuwe formule: door middel van gespreksgroepen hopen we met een praatspel de dagdagelijkse problemen en ervaringen van onze vcf - kinderen aan bod te laten komen.

Het vieruurtje is voorzien met koffie, thee, frisdrank en een lekker koekje. Nadien hoort er natuurlijk weer napraten met andere ouders bij.

Wil je ook eens zo een mooie dag meemaken? Kom dan gerust eens naar onze familiedag. Je kunt er dan de leuke sfeer eens meemaken en eens met andere ouders een praatje doen over het vcf-syndroom of over andere dingen, het is wel nodig om je even in te schrijven.

Dit kan je doen via:

Vecarfa vzw
Berkenlaan 85
2520 Ranst
Tel: 03/485.60.33

 

Wanneer?

1 mei vanaf 9u45 tot omstreeks 17 uur (+gelegenheid tot nakaarten)

Waar?

Koningin Fabiola Home / Efro 2 - Weldoenerstraat 5 - 3630 Maasmechelen

Reisroute?

Prijs?

Het hele gezin is van harte welkom!