Fitheidsonderzoek VCFS jongeren.

Centrum voor Menselijke Erfelijkheid i.s.m. Faculteit Beweging en Revalidatie.

In samenwerking met het VCFS-team van het CME-UZ Gasthuisberg Leuven, gaat er in de voormiddag van zaterdag 27 November 2004 op het Universitair Sportcentrum in Heverlee (Leuven) een onderzoek door naar de motorische vaardigheden en fitheid van kinderen en jongeren vanaf 12 jaar en ouder.

Je krijgt de kans om deel te nemen aan een reeks kleine testjes om te weten te komen hoe sterk, snel of lenig je bent. In de namiddag organiseren studenten dan voor jullie een sportieve namiddag. Misschien zelfs jullie eigen Olympische spelen?

Heb je er zin in? Aarzel dan niet om je in te schrijven. Je mag gerust je broer of je zus meebrengen. Dan kan je eens zien wie de snelste is! Of de sterkste!

Wanneer?

Zaterdag 27 november 2004 om 10:00 uur

Waar?

Gymnasium - Universitair Sportcentrum K.U.Leuven, Tervuursevest 101, 3001 Heverlee

Programma

Voor wie?

Voor wie: alle jongeren met VCFS van 12 jaar en ouder en hun broers en zussen.

Mee te brengen

Sportkledij (korte broek, T-shirt) - sportschoenen

Inschrijven

Indien jij (en broers en zussen) graag wenst deel te nemen, geef dan een seintje voor 20 november 2004 op 016 / 34 59 03 (secretariaat CME-UZ Gasthuisberg) of 016 / 34 58 79 (rechtstreeks bij Ann Swillen) of mail naar Ann Swillen.

Voor de ouders

Voor de ouders is er geen activiteit voorzien in de voormiddag. In de namiddag kunnen ouders aansluiten bij de jaarlijkse studienamiddag van de oudervereniging, die dit jaar sociale vaardigheden als onderwerp heeft.

We kijken er alvast naar uit om jullie allemaal terug te zien!

Met vriendelijke groeten,
Ann Swillen