Familiedag 2006.

Zoals we reeds eerder aankondigden hebben we opnieuw een familiedag op 1 mei en deze is een speciale want...Prof Fryns van het Centrum voor Menselijke Erfelijkheid Leuven komt in de namiddag en zal de ouders toespreken en op alle vragen antwoorden!!!!

Na de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Limburg en Antwerpen is opnieuw Vlaams Brabant aan de beurt. We vonden vorig jaar al een een geschikte locatie in het Provinciaal Vormingscentrum "Hanenbos" in Dworp. Een meevaller die voor herhaling vatbaar is...dus in 2006 wordt het dezelfde locatie!

We worden daar verwacht tegen 10 uur om bij koffie, thee of frisdrank, kennis te maken (voor zover dat nog nodig is) met de andere ouders, grootouders en kinderen. De nieuwe leden zullen snel merken dat ook de andere ouders zeer snel contacten leggen. Ook niet-leden zijn deze keer welkom om kennis te maken met onze vereniging!

In de voormiddag doen we onze traditionele familiewandeling in het prachtige uitgestrekte domein en zullen de animatoren zorgen voor enkele ijsbrekers. Het animatiethema houden ze voorlopig nog geheim!

Voor de lunch keren we terug naar het Centrum waar we verwend zullen worden met soep, hoofdgerecht en een lekker dessert. In de namiddag trekken de animatoren met onze kinderen naar het park voor de kinderanimatie. Zij die het reeds meemaakten weten wat dit betekent ! Spetterend amusement gegarandeerd! Voor de allerkleinsten zijn er babysitjes voorzien (luiers en kindervoeding wel zelf meegeven!).

Voor de ouders hebben we in de namiddag Prof Fryns uitgenodigd die een jarenlange ervaring heeft in alle mogelijke syndromen en dus ook in het vcfs. Dit is een unieke gelegenheid om alle vragen te stellen die U over het syndroom nog heeft.

Er is verder nog een vieruurtje voorzien met koffie, thee, frisdrank en voor de kinderen een kleine versnapering. Gezellig napraten met andere ouders hoort er natuurlijk ook bij!

We verwachten jullie met de volledige familie! Ook de grootouders zijn uiteraard welkom! Ook voor de mensen die onze vereniging leerden kennen tijdens de laatste studiedag en die eens wensen kennis te maken met andere ouders en kinderen : voor jullie gelden dezelfde voorwaarden!

En zoals je kan zien op het inschrijvingsformulier: voor de prijs moet je het niet laten....deze is weer zeer democratisch...dankzij onze sponsors!! Jullie zorgen voor een goed humeur en wij doen de rest!

wanneer ?

1 mei 2006 vanaf 9 u 45 tot omstreeks 17 uur (+ gelegenheid tot nakaarten)

Waar ?

Provinciaal Vormingscentrum Hanenbos - Lotsesteenweg 103 - 1653 BEERSEL (Dworp)

Reisroute?

Volg de Ring rond Brussel E19 richting Mons-Charleroi (Parijs) Je verlaat de Ring via afrit 20 Huizingen / St. Genesius -Rode...je gaat links Richting Dworp /Alsenberg en 1.8 km verder links Lotsesteenweg richting Lot / Beersel Je volgt de wegwijzers "Hanenbos". Bovenop de "Bruineput" rijd je links het Vormingscentrum Hanenbos binnen.

Prijs?

het hele gezin is welkom !...ook de grootouders mogen mee !...
niet-leden kunnen komen kennismaken aan dezelfde voorwaarden!...

Inschrijven

Wil je er ook bij zijn? Laat dan even iets weten aan de mensen van VECARFA voor 22 April. Je kan dit doen door te telefoneren naar

Vecarfa vzw
Berkenlaan 85
2520 Ranst
Tel: 03/485.60.33

Voor meer inlichtingen stuur een email naar vecarfa@skynet.be