Welkom op onze website

The Backstones zijn een allround partyband uit de Kempen, allen al van jonge leeftijd met muziek bezig. Na ervaringen in andere bands bundelden we begin 2013 de krachten en begon een lange reeks van repetities, die resulteerde in een ruime playlist met vele klassiekers uit verschillende genres. Sinds begin 2014 vind je ons op verscheidene podia overal in vlaanderen. Van grote podia tot klein en akoestisch, The Backstones is de ideale band voor uw gelegenheid.
"The Backstones are gonna rock your socks off!"


Kom ons live aan het werk zien op volgende data:

Zaterdag 15 Augustus - Midzeelhoeve (Sint-Katelijne-Waver) - [19:30]
Zaterdag 29 Augustus - café de molekens (Herentals) - [20:00]
Zaterdag 12 September - mototreffen mvc De Griezels (Grobbendonk) - [--:--]

WIE, WAT, WAAR ?
LAATSTE NIEUWS

Zondag 2 Augustus

Ondanks enkele aanpassingen voor de "akoestiek" was het een erg leuk optreden in de Midzeelhoeve te Sint-Katelijne-waver, ter ere van Carine haar verjaardag. Er werd veel gedanst op deze mooie locatie, en het feest ging na onze performance nog door tot in de vroege uurtjes.
Verder willen we vermelden dat het optreden van 15 Augustus in de Molekens is verplaatst naar 29 Augustus. Op moederdag (15 Aug.) spelen we wel in St.-Katelijne-waver, in de Midzeelhoeve. Later in September spelen we op het mototreffen van de motovriendenclub de Griezels. Op al deze optredens is iedereen welkom!
Je vindt nu op de video-pagina ook nieuwe beelden van ons optreden in café Rue Neuve.