Verandabouw in Antwerpen.

Je woont in de provincie Antwerpen en hebt eindelijk beslist om een veranda te bouwen? Verandaland Perfecta is de perfecte keuze.


Meer info

De troeven op een rijtje

Er zijn tientallen verandabouwers in de provincie Antwerpen. De ene al wat bekender dan de andere. Maar Verandaland Perfecta heeft enkele belangrijke troeven in handen die van deze firma de ideale keuze maakt, zowel voor bestaande woningen als nieuwbouws. Ontdek hier waarom zij de Antwerpse verandaspecialisten bij uitstek zijn:
star

Topkwaliteit

Perfecta gebruikt aluminium profielen van het Duffelse Reynaers, trendsetter in haar sector en bekend voor haar kwalitatieve producten.

verified_user

Eigen beheer

Het ontwerp, de assamblage van de profielen en de plaatsing gebeurt allemaal in eigen beheer. Zo wordt een hoge kwaliteit gegarandeerd.

vpn_key

Sleutel-op-de-deur

De sleutel-op-de-deur formule, waarbij alle werken door één partij worden geregeld, zorgt voor een zorgeloze bouw van jouw veranda.

build

Maatwerk

Verandaland Perfecta is specialist in maatwerk. Jouw nieuwe veranda ziet er dus precies uit zoals jij dat wil.

language

Heel Antwerpen

Deze firma bouwt veranda's in heel Antwerpen, van steden als Lier, Mechelen en Herentals tot gemeenten als Olen, Kapellen en Hulshout.

info

Een aanspreekpunt

Voor alle werken, van de bezetting tot de tegels, heb je slechts een aanspreekpunt. Dat maakt alles veel gemakkelijker.

Ervaringen van klanten

Thumbnail Image

Ingrid Hens
Putte

Weer dezelfde boodschap : weer een tevreden klant. Het goed gevoel van het eerste gesprek met Geert is er na de werken nog steeds. Een totaalconcept naar onze verwachtingen dat volledig wordt gestuurd door Perfecta. Geen zorgen voor ons om iemand te zoeken voor te vloeren of verwarming enz.

Thumbnail Image

Familie Heremans
Zandhoven

Wij willen jullie bedanken voor de prachtige prestaties die jullie bij ons leverden. We konden onze veranda niet mooier voorstellen. Een prachtiger team om mee in zee te gaan konden we niet wensen. Volledige inzet door allen, goede afspraken, goede opvolging en prachtig en precies werk.

Thumbnail Image

Familie Jacobs
Herentals

YBij deze willen wij u en de hele firma bedanken voor het prachtige werk dat jullie afgeleverd hebben. Correct zoals afgesproken en zelfs na meermaals te veranderen van idee was dit geen probleem. Ik zal het niet nalaten om perfecta aan te prijzen.

Jouw veranda in Antwerpen - wat je nog moet weten

Of je nu in het midden van de stad Antwerpen woont en een veranda als uitbreiding van jouw rijwoning wil, of wanneer je tussen het groen in een open bebouwing woont en graag een veranda laat bouwen om meer van de tuin te genieten: iedereen kan bij Verandaland Perfecta terecht. Geen project is te klein of te ambitieus. Naast de klassieke woonveranda's zijn er nog veel andere mogelijkheden. Wij bouwen ook veranda's voor horecazaken en toonzalen. Je merkt het meteen: voor alle types veranda's in Antwerpen moet je bij Perfecta zijn!