Verdien itcoins

Via deze site kan iedereen makkelijk, veilig en kosteloos bitcoins verdienen:


Maak een bitcoin wallet aan. (jou persoonlijke rekening)
Registreer je vervolgens op de faucet-pagina's.
...En claim je bitcoins...


Wat is bitcoin?

Bitcoin is een munteenheid zoals euro en dollar. Het verschil is dat bitcoins niet tastbaar zijn het is een digitale munt, je hebt dus geen echte munten of briefjes om mee te handelen. Bitcoins worden afgekort als BTC net zoals dollar USD of euro EUR en word verder onderverdeelt in microbits en satoshi zoals je bij euro de eurocent hebt.

Bitcoins bieden tevens ook heel wat andere voordelen:

Bitcoins zijn gedecentraliseerd, er is dus geen instantie die controle heeft over de munt. Zowel de uitgifte als de transacties van de munt worden door het systeem geregeld. Hierdoor is deze munt vrij van inflatie, wat bijdraagt aan de stabiele waarde en zijn de transactiekosten verder gereduceerd tot een absoluut minimum, veiligheid maximaal en de transactiesnelheid razendsnel.
Neem nu als vb. een bankoverschrijving van 200 € naar een rekening buiten de Europese lidstaten kost makkelijk 0,12 % van het bedrag met een minimum van9,50 € tot 120,00 €
je verliest daar dus 24 € plus dat de transactie meer dan 24u tijd in beslag neemt.
Een gelijkaardige overschrijving in BTC zou een transactiekost van 0,02 € met zich meebrengen en is binnen de 10 minuten onomkeerbaar volbracht wat op zich ook weer veel veiliger is tegen fraude dan diensten als bvb paypal, waar je tot een week na de overschrijving dit kan annuleren of terugschroeven.
Dergelijke frauduleuze praktijken bij paypal en andere online betaaldiensten zijn een probleem wat al voor veel gedupeerden zorgde en nog steeds!

Waar kan je met bitcoins terecht?

Bitcoins worden steeds meer en meer in de maatschappij geintegreerd omwille van de vele voordelen maar op heden is het gebruik meestal bij online shoppen of eten bestellen bvb via Takeaway. Aankopen gaan er veel vlotter mee door de snelle en veilige transacties en steeds meer kan je ook in het dagelijks leven met BTC betalen. Enkele voorbeelden zijn: Caffè Rosario in Gent, B&B La Porte Cochè te ieper, superette Billau-Leenkegt te ieper, maar ook andere, kappers, frietzaken, pizzerias en meer... Bitcoin word steeds meer in de maatschappij ingeburgerd dat het al lang niet meer weg te denken is...
Bitcoins verdienen

Om bitcoins te kunnen verdienen heb je eerst en vooral een "wallet" nodig, dit is jou portefeuille op het web. Indien je deze nog niet hebt kun je die hier gratis aanmaken.

Een e-mailadres is het enige wat je nodig hebt om je wallet te registreren.

Vervolgens log je in op jou wallet, klik je op "request" en kopieer je het adres waar jou bitcoins op moeten worden gestort. Daarna klik je op de links naar de faucet-pagina's waar je gratis bitcoins worden aangeboden.

De meeste faucets gaan op gelijkaardige manier in werking: Je registreert of meld aan met je bitcoin-wallet-adres, verifieert dat je geen robot bent door op afbeeldingen ,tekst of foto's te klikken en vervolgens claim je een bepaald bedrag.
Op elke site word voor jou een account bijgehouden met de bitcoins die je verdient, zodra je een bepaald bedrag hebt verzameld kan je deze overboeken naar jou wallet. Er zijn ook site's die automatisch wekelijks of maandelijks het bedrag overmaken.
Hoeveel bitcoins je kan claimen is verschillend bij elke faucet, ook de tijden varieren sterk. Bij de ene mag je om de 5minuten claimen en bij de andere dan maar om de 15 of om het uur.

Er zijn vele diverse faucets online te vinden, deze zijn niet allemaal even eerlijk of ze verdwijnen al even snel. We doen er dan ook alles aan om hieronder enkel betrouwbare up2date links aan te bieden:


koers
Alle rechten voorbehouden © 2017