WELKOM op mijn SITE die een BEELD geeft over het  STAMBOOM ONDERZOEK naar de FAMILIENAMEN  VANHOUCHE & AANVERWANTEN

  Dit onderzoek is gestart eind 2001 en op enkele jaren tijd uitgegroeid tot een database van bijna 20000 personen. Dit resultaat is te danken aan de medewerking van verschillende familieleden,  verwanten, aanverwanten, naamgenoten en bereidwillige medevorsers die gegevens ter beschikking stelden. Hiervoor nogmaals mijn dank !

Het navigeren op deze site gebeurt aan de hand van bovenstaande knoppen. Bij pagina's zonder knoppen gebruik de WindowsPijl  links boven; als deze niet actief is, het kruisje rechts boven ! Wegens de omvangrijkheid van sommige pagina's kan het soms een tijdje duren vooraleer de voortgang plaats heeft ! Gegevens over nog levende personen werden  om privacy redenen beperkt tot  opgaven van achternaam, voornamen en soms jaartallen.

De doelgroep is nu tweeledig, de algemene gegevens ( knoppen 1 t/m 7) zijn door iedereen te openen ! De knop " sleutel " beschikbaar voor een gesloten groep  van personen met familienaam Vanhouche en aanverwanten.  Hier kunnen ze elkaar beter leren kennen als ook  het onderlinge relatie verband opzoeken !  De codesleutel  kan aangevraagd worden  !

Amateur Genealoog :  Vanhouche Victor Elisabeth Clement                        15.08.2010