: : : : : : : :    W e l k o m   |   E d i t i n g  |   R e f e r e n t i e s   |   C o n t a c t   
 Wie zijn we?  : : : : : : : :

Video Vawa werd opgericht eind jaren tachtig door Ronny Watteeuw, de zaakvoerder.

Wat begon als een hobby groeide dankzij de gedrevenheid en de passie voor alles wat met het videogebeuren te maken heeft al snel uit tot een bloeiende professionele zaak.

Voortdurende investeringen, jarenlange ervaring en vooral honderden tevreden klanten zorgen ervoor dat Vawa zich vandaag aan de top van het video en editing gebeuren mag rekenen.


Hoe werken we?
 
Indien u dit wenst hoeft u zich van het hele gebeuren - de opname en de montage - niets aan te trekken. De ervaring en deskundigheid van ons personeel zorgen ervoor dat het eindresultaat tot in de details verzorgd is!

Anderszijds hebt u de mogelijkheid om bij het hele proces aanwezig te zijn en rechtstreeks bij de montage betrokken te zijn.


Vrijblijvende info

Zoekt u een videoteam om uw project op een professionnele manier te begeleiden, dan bent u hier aan het juiste adres!

Graag maken we voor u een vrijblijvende offerte via e-mail, of misschien komt u liever zelf eens langs om het een en het ander te bespreken.

Hopelijk tot binnenkort!

 Ronny Watteeuw   : : : : : : : : Wat doen we?   : : : : : : : :
Dit zijn enkele voorbeelden:

Bedrijfsfilms - Reeds jaren zijn we gespecialiseerd in het maken van bedrijfsreportages. Duidelijke info naar de klant toe is steeds een pluspunt.

Reclamespots - Commerciële films voor regionale of nationale televisie behoren tot de mogelijkheden. Naambekendheid is een gouden woord voor uw bedrijf!

Captatie - Opname en rechtstreekse projectie op grootscherm ter plaatse hoeft geen probleem te zijn. Uw presentatie of voorstelling wordt meteen een stuk aangenamer voor het publiek

Instructiefilms - U hebt nood aan een degelijke en duidelijke instructievideo of -dvd? Laat het ons weten!

Digitaliseren van alle formaten - Veel mensen hebben thuis nog van die oude filmpjes liggen die nooit meer bekeken worden wegens geen projector meer of te omslachtig. Wij zetten die voor u graag over op dvd of op welk formaat u ook verkiest!

: : : : : : : :  © V A W A  : : : : : : : :