Header image  


Nieuwpoort-bad

 
line decor
  
line decor
 


   
   
   

 

 

  


(c) edited by Lut Brenard, 2008


 
 

De zee is niet plat, is het nooit geweest en zal het nooit worden!

  

De zeespiegel is geen spiegel. Er is geen plekje in de wereldzeeën waar het water altijd stilstaat. Windgolven blijven een oneindige bron van inspiratie en fascinatie. De aantrekkingskracht van de maan ligt aan de basis van eb en vloed.

Jef en kato
Jef en Kato

Heb je zin om de natuur te ontdekken en uit te waaien aan de zee? Dan ben je hier op het juiste adres. Nieuwpoort-bad is een pareltje aan onze Westkust. Je kan er genieten van het brede strand, paardrijden bij zonsopgang, garnalen pellen die je zelf gevangen hebt of zeehonden spotten in de havengeul en nog zoveel meer.

30-03-2010 

Op deze site vind je allerhande informatie terug over de De Vierboete in de bruisende badplaats Nieuwpoort-bad: nieuws, foto's, richtlijnen en tips. Wij hopen om je hier geregeld te mogen ontmoeten. Heb je tips, toffe foto's, vragen, opmerkingen, of had je graag bepaalde informatie online gezien? Laat het mij weten, mail naar info!

 

vier kinderen

 

48 uur aan zeeI

 

En in de pannengordels van De Westhoek kom je allerhande dieren tegen zoals schapen, runderen, Shetlandpony's, Poolse Konikpaarden en ezels. Zij helpen grazenderwijs het open duinenlandschap mee in stand te houden. Van al het wandelen in de zeelucht krijg je honger. In nieuwpoort-stad kan je je neerzetten op een prachtig terrasje van een visrestaurant of kan je zelf vis kopen. De kaaien in Nieuwpoort werden vernieuwd. Hier heb je tal van viswinkels en veel keuze. Verse mosselen, oesters, garnaaltjes, zeevruchten en slibtongetjes kan je hier kopen .In de mosselcentrale, die in een zijstraatje van de kaaien ligt vind je allerlei mosselen en kreeften aan scherpe prijzen.