Nieuw

Wordt verwacht

Kaartspel Vik vs Vrosse
Dit is een soort van kwartet, maar niet met supersonische vliegtuigen of glimmende racewagens. Neen, die zal je hier niet aantreffen. Dit kwartet zal handelen over alle personages van Vik vs Vrosse, gekende en ongekende. Benieuwd? Volg dan zeker deze site regelmatig op!
Nieuwe strippagina's in aantocht
Wat is Radiodonatus verder nog van plan? Zullen de Vikingen hem kunnen stoppen? Kunnen ze Obeleu terug bij zijn verstand brengen? Kan Mineu de trollen beletten de kinderen kwaad te doen? Hopelijk komen we dit snel te weten!

Laatst gewijzigd

18/06/2008 : Samenkomst stripliefhebbers in Haarlem (Nederland)
Tijdens dit festival was uw favoriete tekenaar ook aanwezig aan de stand van StripSter. Aldaar werkte hij onder andere aan hun Interstrip en aan hun voetbaleditie; maar ook kwam op verzoek van een toeschouwer een levensgrote Vrossomo tot stand... met dank aan Robin voor de foto's.
21/08/2007 : Nieuwe Strippagina's: 57 tot 60
Wat is er aan de hand in het dorp waarin de Vikingen nu terecht gekomen zijn? Wie is de vreemde figuur die Obeleu een fan noemt? Wat is de Correctieheks van plan met de arme kinderen die ze onder het luik verstopt? En zal Mineu ongemerkt uit deze benarde situatie komen? Lees het nu, op de strippagina!
15/08/2007 : Gastenboek toegevoegd
Geef nu commentaar op de site in het gastenboek. Druk op de knop "Reacties" in de navigatiebalk of volg deze link.
13/08/2007 : Nieuwe versie van Trollentrauma: nu met geluid!
Er is muziek toegevoegd, gecomponeerd en uitgevoerd door Steven. Bovendien krijsen de trollen nu echt wanneer ze geraakt worden, wat de drang om hen te pijnigen natuurlijk nog vergroot! Klik hier voor de nieuwe versie van Trollentrauma!
26/05/2007 : Verbetering van de strippagina
Er zijn enkele nieuwe functies toegevoegd: wanneer je klikt op de prent, ga je naar de volgende prent, als je een paginanummer invult in het invoerveld, kan je dit bevestigen door middel van de 'enter'-toets i.p.v. de OK-knop en er is een extra knop die je naar de eerste van de laatst toegevoegde pagina's brengt.
06/05/2007 : Nieuwe strippagina's: 51 tot 56
Wat willen deze trollen van de Correctieheks, of wat wil de Correctieheks met deze trollen? Zal Mineu aan reepjes gescheurd worden door deze walgelijke schepsels? Wat wacht de andere Vikingen in het dorpje? Nu op de strippagina!
18/03/2007 : Trollentrauma: ranglijst
Het is nu mogelijk om jezelf bovenaan in de ranglijst te zetten. Dit kan in 3 verschillende moeilijkheidsgraden en op 3 manieren; hoogste snelheid, minimaal aantal wapens of minimaal aantal zetten. Nu kan je trollentrauma dus eigenlijk ook tegen elkaar spelen, zij het nog niet tegelijk.
13/03/2007 : Foto's en prentjes trollentrauma
Enkele prentjes geven een beeld van hoe het computerspel eruit ziet. Er zijn ook enkele foto's zichtbaar van het bordspel. Dit alles kan je vinden op de pagina over trollentrauma.
12/03/2007 : Nieuwe strippagina's: 45 tot 50
Wat brengen deze nieuwkomers voor onheil? Wie is deze heks en wat is ze van plan met een bende rumoerige trollen? Wat zal er Mineu overkomen wanneer zij hem ontdekken, of kan hij ontkomen? Wat voeren de andere vikingen ondertussen uit? Het antwoord vind je nu op de strippagina!
12/03/2007 : Kwaliteitsupgrading van de prenten.
De strip zag er hier en daar nogal vaag uit, wat grotendeels te wijten was aan het scanproces. Door bewerking met een tekenprogramma hebben we de kwaliteit vergroot.
12/03/2007 : Trollentrauma: eerste aanpassingen
De eerste verbeteringen zijn aangebracht, de trollen zijn nu ook interactiever (worden minder gelukkig wanneer ze geraakt worden) en wanneer je het spel uitspeelt kom je opnieuw in het startscherm terecht, zodat je onmiddelijk opnieuw kan beginnen. De link vind je hier vlak onder.
24/02/2007 : Trollentrauma: beta-versie
De tryout-versie is er! Eerder ontwierpen we al een bordspel onder deze naam. Het viel wel in de smaak, maar we hebben er verder niets mee gedaan. Met het idee van deze website om de strip te promoten kwam ook het idee om het bordspel Trollentrauma om te zetten naar een computerspel. Meer info over het game vind je hier.
05/02/2007 : Personages aangevuld
Enkele nieuwe personages uit de strip zijn toegevoegd aan de personagelijst, namelijk Quirinius en Trol Krol.
05/02/2007 : Pagina 40 tot 44 toegevoegd
05/02/2007 : Nieuw
Deze pagina werd toegevoegd, om regelmatige bezoekers te laten weten wat de nieuwe inhoud van de site is sinds het laatste bezoek. Er werd ook een rubriek "Wordt Verwacht" toegevoegd, om een beeld te geven van wat je in de nabije toekomst nog allemaal mag verwachten.
16/01/2007 : Art
Deze nieuwe pagina bevat een aantal tekeningen die ik wel getekend heb, maar die niets met Vik vs Vrosse te maken hebben. Mensen die geïnteresseerd zijn in welke tekenstijlen ik zo nogal aankan, kunnen hier eens een kijkje nemen.
30/11/2006 : Pagina 39 toegevoegd