Villa in Vogüé

Vakantiewoning: Rive D'Ardèche

Type: Villa
Plaats: Vogüé
Streek: Ardèche - Drôme
Land: Frankrijk
Personen: 2 - 11
Slaapkamers: 4
Stad dichtbij: Aubenas

Download samenvatting

BESCHRIJVING & INDELINGS

Onze villa is een gezellig groot FAMILIE verblijf en ligt aan de oever van de Ardèche-rivier. Het privé terrein is 1 Ha groot waarvan 6.400 m² is omheind ; de inkom is voorzien van een automatische poort met afstandsbediening. De mooie, groene tuin is aangelegd met rotsen, er zijn verschillende wandelpaden door de tuin en langs één 92 treden tellende trap komt U aan bij de rivier. Via een iets moeilijker doorgang kunt U tot in drie grotten onder de eigendom ; één van deze grotten heeft een schacht die 30 meter hoger uitmondt in de tuin.

Op 800 meter vindt U de nodige winkels : bakker, beenhouwer, apotheek, kruidenier, garage, kapper, enz... Op 7 km hebt U de toeristische stad Aubenas met o.m. een winkelcentrum Leclercq.

De villa is rustig gelegen naast het pittoresk dorpje Vogüé op de weg naar Lanas (300 inwoners). Onze woning is komfortabel uitgerust : een moderne keuken omvattende vaatwasmachine, 2 frigo's (een met ijsmaker), T.V., video, digitale satellietschotelantenne(ontvangst Vlaamse zenders), telefoon. Het huis omvat 2 kamers met dubbel bed, één mezzanine met 3 enkele bedden en een aparte studio met 2 bedden (+2 reserveplooibedden). Er is één badkamer met ligbad en 2 badkamers met douche, telkens met W.C. Er is WIFI beschikbaar. De living met terras naar het zuiden gericht. Nabij het zwembad van 6 x 9 meter is een abri met 18 terrasstoelen en 10 ligbedden, het zwembad is uitgerust met alarm en een electrisch rolluik.
Verder nog : 2 canoës, wasmachine, droogkast, petanque, 3 mountainbikes, rubberbootje, AIRCO, privé "nudistenkamp" enz... De tuin heeft een sfeervolle nachtverlichting en er is een barbeque. '

OMGEVING & ACTIVITEITEN

Vogüé is een pittoresk dorpje gelegen aan de Ardèche-rivier. In het oud-dorp zijn tal van restaurantjes met terrassen die uitzien op de rivier. Op de bergflank staat het "Chateau de Vogüé" waar U zich kunt laten rondleiden voor een bezoek. Gedurende de zomer zijn er tal van touristische activiteiten ; maar wie rustig wil zonnen blijft best in onze villa RIVE d'Ardèche".
Onze toezichter : Delphine RUELLE is ook de kuisvrouw die U kan bedienen voor de eind opkuis. In onze documentatiemap worden mooie wandelingen uitgestipeld. Aan de overkant van de rivier is de CROS D'OZON waar U aan tal van georganiseerde activiteiten kunt deelnemen. Op 6 km ligt het vliegpleintje van Lanas met mogelijkheid tot vliegdoop ; delta-vliegen ; go-carten ; pretpark : PARK-AVENUE (alles in kader van luchtvaart) enz...

PRIJZEN EN PERIODES

De eindschoonmaak kan gebeuren door onze kuisvrouw op Uw kosten. De waarborg bedraagt 500 €. Referentie : 55 % van onze huurders komen later nog eens terug.
Hoogseizoen juli / augustus 1800 tot 2400€ per week

INFORMATIE EN BOEKINGEN

Contactpersoon: Vanderstraeten Jaak
Talen: Nederlands - Frans - Engels
Telefoon: +32(0)52356677