Furcifer pardalis Ambanja Blue

Index Kameleons Wateragamen Baardagamen Halsbandleguanen

 

Beste bezoekers,

Bedankt om even een bezoekje te brengen aan mijn website “ Vilvo-Reptiles “ die over de volgende diersoorten gaan die in mijn bezit zijn chameleons
( furcifer pardalis en Chamaeleo melleri ) , baardagamen (Pogona Vitticeps ) , halsbandleguanen
( Crotaphytus Collaris ) en wateragamen
( Physignathus Cocincinus ).

Ik ga proberen om een korte en bondige beschrijving te geven van elke diersoort appart want er valt al zoveel van deze dieren op internet te lezen dat je toch steeds hetzelfde zal tegenkomen en wat jullie hier te lezen zullen krijgen komt dus uit mijn eigen ondervindingen en ervaringen die ik met deze soorten opgedaan heb.

Verder zul je hier vele fotos tegenkomen van mijn dieren en terrariums die ik allemaal zelf ingericht heb en waar ik dus ook uitgebreid informatie zal van kunnen geven zodat de mensen die het ook willen proberen nuttige tips kunnen opdoen.

Moesten jullie nog vragen hebben kun je mij altijd een mailtje geven of eens langskomen op één van de beurzen waar we zullen staan ( Houten , Hamm , enz.) als we nakweek aan te bieden hebben.

Last update: Sunday, 10.06.2007 13:44

 

Bij de meeste onder ons is het ooit begonnen met één diertje aan te schaffen... Ondertussen is het bij mij uitgegroeid tot het houden van verschillende soorten en ben ik een grote liefhebber geworden!

 

Gerrit D'haenens  

 

Verder wens ik jullie nog veel plezier en hoop ik de microbe door te kunnen geven van deze prachtige hobby.

 

 

 

Last update: Sunday, 10.06.2007 13:44

 
 

Copyright 2007 Vilvo Reptiles - All Rights Reserved - Webmaster Kurt Bleys