home   genodigden    Feest   contact   routebeschrijving   kaartje


Het begin

Ergens in het begin van september was er eens een computer...per toeval zat er toen op hetzelfde moment een ikke (Griet) en een Nickname (Ralph) in één room en die twee geraakten dan ook nog es aan de praat, over koetjes en kalfjes maar het klikte wel op een of andere manier. Na een paar keer te hebben ge-chat besloten ze om een sms te sturen om een flauw ding waar ze het over gehad hadden. Alleen....de sms deed het op een of andere manier niet en om te controleren of ze wel de juiste nummers hadden doorgegeven werd er besloten om dan even met elkaar te bellen..

Na 3 dagen telefoneren ging het dan eindelijk gebeuren en gingen ikke en Nickname elkaar omtmoeten. 15 september 2001 was DE dag!!!
Na een klein telefonisch probleem te hebben overwonnen (Grietjes mobiel deed het maar tot de grens en dan is het moeilijk om iemand via de telefoon naar een adres te lullen) kwam ikke dan toch eindelijk aan in Tilburg.
Na een onwennige, zenuwachtige, rare maar toch ook weer vertrouwde eerste 5 minuten kwam de tetter weer op gang en voor we het wisten moesten we ook nog ff naar een verjaardagsfeestje van Kurt. We hadden beter thuis kunnen blijven en alleen even bellen want op het feest hebben we toch alleen maar met elkaar zitten praten...en eenmaal terug bij Nickname thuis was het hek helemaal van de dam en zoals ze op zn bels zeggen vet prijs! Vanaf toen is het alleen maar beter, ernstiger, leuker, dichter, geweldiger geworden met als resultaat!! WIJ GAAN TROUWEN!!!

website door vinTage
(lang geleden toen ik nog maar net begon met html :-)