Welkom           Stads Politiek         Banneuxwijk.be        Banneuxrun      Groepsaankopen     Nieuwsjager     Seniorenfeest   Sinterklaasfeest   Zoekt U iets ?      Contact

 

 

 

 

Laat ik mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Vital Hermans, geboren in 1970 in Maaseik. Mijn kinder- en jeugdjaren heb ik doorgebracht in Neeroeteren, meer bepaald in het gehucht Bergerven. Het was een hele fijne en plezante tijd!

 

Na omzwervingen door de gemeente Elen en de stad Stokkem, ben ik in de jaren ’90 uiteindelijk terecht gekomen in de “Hoofdstad van de Smaak”, de stad Hasselt. In 2002 ben ik hier ook getrouwd en samen met onze 2 kinderen vormen wij nu een gelukkig gezin.

 

Ik heb al in verschillende sectoren gewerkt: de bouw, schrijnwerkerij, productie, meubelmakerij, transport, spuitwerk, horeca,… En sinds 2003 werk ik als magazijnier. Met de steun van mijn vrouw heb ik op latere leeftijd ook nog mijn getuigschrift van Bedrijfsbeheer gehaald.

 

Mijn hobby’s zijn ook erg divers. Ik heb een volkstuin, waar je me geregeld kan terugvinden. Ook organiseer ik evenementen voor de Banneuxwijk; de wijk waar ik zo graag woon en die me heel nauw aan het hart ligt. Verder hou ik me ook nog bezig met het jagen op nieuws voor Het Belang van Limburg, het organiseren van groepsaankopen van mazout en ik ben ook bloeddonor. En als ik even wil relaxen, dan ga ik ergens gezellig een Duveltje drinken en met de buurtbewoners praten. Maar het meest van alles geniet ik van het samenzijn met mijn gezin!

 

In 2012 heb ik besloten om mij te engageren voor de stadspolitiek, en dit op de lijst GROEI met Open Vld. Meer info hierover vindt u verder op deze site. Indien u suggesties, vragen of klachten hebt, kan u steeds contact met mij opnemen. Ik sta steeds klaar met een luisterend oor.

in actie bron rob beenders

Stem goed Stem Groei  Plaats 18                 Stem goed Stem Groei  Plaats 18

Hit Counter     

© Hermans Vital 2012  ontwikkeld door Hermans Vital