Vitality Coaching

 

 

 

HOME

BIO

CONTACT

 

 

 

BELANGRIJK NIEUWS

Er is tijdelijk geen coaching

wegens studie

zie info in CONTACT

 

U zoekt een partner of coach voor uw gezondheid?

VitalityCoaching maakt van uw gezondheid het hoogste goed. We combineren het beste van twee werelden: natuurlijke Oosterse expertise met moderne Westerse technologie.

METEN = WETEN

Uw energiebalans wordt telkens opgemeten met een biofeedback meridiaan meting. Zo krijgt u een overzichtelijke curve en historiek van uw energiebalans. Indien gewenst kunnen we dat nog aanvullen met Bioresonantie metingen. Het doel hier is steeds enerzijds het verwerven van inzicht in uw energetisch functioneren en optimalisatie van uw gezondheid en anderzijds het opvolgen van evolutie in de tijd.

ACTIE

De metingen zijn het vertrekpunt en anker voor een persoonlijk traject. Hierbij kiest u voor energetisch voedingsadvies, systeem zuiveringen, acupressuur, piezotechniek, magnetotherapie, moxatherapie, voetreflexologie, bioresonantie, coaching of een combinatie. Een 2 minuten durende meting volstaat om het effect op te volgen.

OPVOLGING

Overleg is een rode draad. Indien u dat wenst wordt u doorverwezen naar anders gespecialiseerden of artsen. Hiervoor doen we beroep op een netwerk met solide contacten. De meetresultaten met informatie zijn, op aanvraag, ook beschikbaar voor uw huisarts of de behandelende specialist(en).

Deze website wordt geleidelijk aan opgebouwd. Wenst u meer informatie klik dan hier.