V o l l    P e t r o l               

homepage       agenda       boekingen       foto's       playlist   

 

Voll Petrol, een Gentse covergroup, opgericht begin de jaren '90 door Eddy de zanger, Walter de drummer, Jo de sologitarist, Jacky de slaggitarist en Maarten de bassist. Gekende covers die met een vleugje humor aan de man worden gebracht zorgen ervoor dat elk optreden een geslaagde avond wordt. Om het geheel een nog betere look, maar vooral een betere sound te bezorgen kwamen de Petrollettes er eind de jaren '90 bij. Zij zorgden voor de backingvocals. Jammer genoeg blijft alleen Betsy nog over. Zij neemt ook enkele nummers voor haar rekening! Af en toe worden de keyboardklanken door Marc Malyster verzorgd. Geen onbekende in de muziekwereld.... voor de kenners, ook de keyboardman van de  ... "THE VIPERS"

Eind 2002 heeft onze sologitarist Jo ons verlaten... .  Gelukkig hebben wij reeds een vervanger voor Jo, Nick genaamd. Een jonge kerel vol dynamiek en eveneens als de andere groepsleden gepassioneert door rock.

Voll Petrol is een aanrader voor al wie nog eens die oude meezingnummers wil horen, gaande van de Rolling Stones, ZZ-Top, Joe Cocker, Status Quo, enz. , enz.

       

Deze site wordt gesponserd door    logo_mbsj.jpg (11462 bytes)