Volpenswegekermis

 

   

Tekstvak: GEMEENTE  EVERGEM - SLEIDINGE             

VOLPENSWEGE  - WELLINGSTRAAT

KERKSTRAAT - KEGELSTRAAT - VELDHOEK

50ste VOLPENSWEGEKERMIS 2017

  (Printfolder in pdf )  lees meer ....

VRIJDAG 15 SEPTEMBER:

 

14.00 u.:  KOFFIETAFEL voor 55-plussers, optreden van “EDDY SMETS en LETTY LANKA”

18.30 u.:  29ste  GROTE  JOGGING  “VOLPENSWEGE” – “12de SPAARBEKKENLOOP”

                  in samenwerking met Runners-Evergem, KLJ Sleidinge en BLOSO

                  Criterium kanaalzone. Afstanden 3 – 6 – 9 – 12 km . Inschrijven vanaf 17.30u

  18.45 u start Kinderloop – 19.00u start Jogging

19.30 u.:  PRIVAATSCHIETING  (kaarten ter beschikking voor de inwoners van de wijk)

 

ZATERDAG 16 SEPTEMBER:

 

07.30 u.:  HERFSTWANDELING met medewerking van wandelclub “AL KONTENT” Sleidinge

15.00 u.:  WIELERWEDSTRIJD - ELITE ZONDER CONTRACT

                  37ste GROTE PRIJS GRENSLAND AUTOGROEP

                  Afstand 120 km - 18 ronden

19.30 u.:  EETFESTIJN - warme beenham, balletjes in tomatensaus

                  of vol-au-vent à volonté met frietjes

                  09/357.71.18  of  09/357.57.66 of mail   baeke.jurgen@skynet.be 

21.00 u.:  KINDERDISCO

22.00 u.:  DANSAVOND met “TOO SHARP”

23.00 u.:  OPTREDEN WILLY SOMMERS

 

ZONDAG 17 SEPTEMBER:

 

08.30 u.:   UITGEBREID ONTBIJTBUFFET

                  09/357.71.18  of  09/357.57.66 of mail   baeke.jurgen@skynet.be 

10.30 u.:   KUBB-TORNOOI

                   Ploegen van minimum 3 man – Inschrijving vooraf noodzakelijk

14.00 u.:   OUDE AMBACHTEN

                   MEETJESLANDSE STREEKPRODUKTEN

                       SPRINGKASTELENDORP

                   GRATIS GRIMEREN VAN DE KINDEREN

                 GRATIS KIDS AIRBRUSH TATTOO’S     

                   Aansluitend gratis mastklimmen voor kinderen -12 jaar

15.30u. :   OPTREDEN DOMINO                     

17.30 u.:   Opstijgen WARME LUCHTBALLON  met SNOEPENWORP

19.30 u.:   VOLPENSWEGE QUIZT, …… U OOK?  ALGEMENE QUIZ                            

                   met quizmaster LUC PAUWELS - Ploegen van 4 personen – Inschrijven vóór 10 september 2017

 

 

MAANDAG 18 SEPTEMBER:

 

09.30 u.:  DIENST VOOR DE OVERLEDENEN VAN DE WIJK

14.00 u.:  BOLLING

19.30 u.:  GRASBOLLING in de feesttent - TREKKING VAN DE TOMBOLA

 

Met medewerking van het Sleins Wielercomité, het Gemeentebestuur, het Rode Kruis Vlaanderen …

Dank aan alle sponsors en medewerkers.  

Info:   www.volpenswegekermis.be                                                V.U. FEESTCOMITE VOLPENSWEGE

    

 
Home
Foto's2016 zondagnamiddag
 Foto's-jogging 2016
Foto's kermis 2016
Foto's 2016 koffietafel
Palmares kermisquiz uitslag 2016
 
Uitslag-Jogging-2015
1 Foto's-jogging 2015
 2 Foto's-jogging 2015
Foto's 2015 koffietafel
Foto's2015 zondagnamid.
Foto's eetfestijn2015
Uitslag Kwis 2015
Uitslag grasbolling 2015
Wielrenners 2015
Foto's ontbijt , Kwis , bolling en grasbolling 2015
 
Uitslag-Jogging-2014
Foto's zond.namid2014
Foto's-jogging 2014
Foto's 2014 koffietafel
Foto's-jogging 2014
Foto's-jogging 2014
Uitslag QUIZ-2014
Palmares kermisquiz
 
Uitslag-Jogging-2013
Foto's-jogging 2013
Uitslag QUIZ-2013
Foto's zond.namid2013
Foto's 2013 55+
Foto's 2013
 
http://www.krulbol.be/
 
Foto's valschermspringen
Foto's Spaarbekkenloop 
Uitslag-Jogging-2012
Uitslag QUIZ-2012
 
Foto's 2011
Uitslag-Jogging-2011
QUIZ-2011
 
Uitslag-Jogging-2010
foto's QUIZ-2010
Foto's 2010
 
Jogging-2009
Foto's 2009
Tijdrit-2009-foto's
Archief-foto's
 

  webmaster Adelin Impens