Volpenswegekermis

 

 

                        GEMEENTE  EVERGEM - SLEIDINGE

=======================================================

VOLPENSWEGE  - WELLINGSTRAAT

KERKSTRAAT - KEGELSTRAAT - VELDHOEK

49 - Jarige

KERMIS 2016

 

VRIJDAG 16 SEPTEMBER:

14.00 u.: KOFFIETAFEL voor de 55-plussers, optreden van “PATRICK MORENO”

18.30 u.: 28ste GROTE JOGGING “VOLPENSWEGE” – “11de SPAARBEKKENLOOP”

               in samenwerking met Runners-Evergem, KLJ Sleidinge en BLOSO

               Criterium kanaalzone. Afstanden 3 – 6 – 9 – 12 km . Inschrijven vanaf 17.30u

18.45 u start Kinderloop – 19.00u start Jogging

19.30 u.: PRIVAATSCHIETING kaarten ter beschikking voor de inwoners van de wijk

 

ZATERDAG 17 SEPTEMBER:

07.30 u.: HERFSTWANDELING met medewerking van wandelclub “AL KONTENT” Sleidinge

15.00 u.: WIELERWEDSTRIJD - ELITE ZONDER CONTRACT

               36ste GROTE PRIJS GARAGE GRENSLAND AUTOGROEP, Sleidingedorp 99

               Afstand 120 km - 18 ronden

19.30 u.: GRANDIOOS EETFESTIJN - warme beenham, balletjes in tomatensaus of vol-au-vent à volonté  met frietjes .    

                 09/357.71.18  of  09/357.57.66 of mail   baeke.jurgen@skynet.be 

21.00 u.: KINDERDISCO

22.00 u.: DANSAVOND met “TOO SHARP”

 

ZONDAG 18 SEPTEMBER:

08.30 u.: UITGEBREID ONTBIJTBUFFET

                09/357.71.18  of  09/357.57.66 of mail   baeke.jurgen@skynet.be 

10.30 u.: KUBB-TORNOOI

               Minimum 3 personen per team

14.00 u.: OUDE AMBACHTEN

               MEETJESLANDSE STREEKPRODUKTEN

               AVONTUURLIJKE SPRINGKASTELEN

               MUZIKALE ANIMATIE – optreden “THE BLACK MEN”

14.45 u.: OPTREDEN van KINDERANIMATIE “MAGIC MICHAEL KINDERSHOW”

               KINDERNAMIDDAG - gelegenheid tot gratis grimeren van de kinderen

               Aansluitend gratis mastklimmen voor kinderen -12 jaar

17.30 u.: Opstijgen van WARME LUCHTBALLON met SNOEPENWORP

19.30 u.: “VOLPENSWEGE QUIZT, …… U OOK”?

                ALGEMENE QUIZ met quizmaster LUC PAUWELS

                Ploegen van 4 personen – Inschrijven vóór 12 september 2016

 

MAANDAG 19 SEPTEMBER:

09.30 u.: DIENST VOOR DE OVERLEDENEN VAN DE WIJK

14.00 u.: BOLLING

19.30 u.: GRASBOLLING - TREKKING VAN DE TOMBOLA

 

               Met medewerking van het Sleins Wielercomité, wandelclub Al kontent, KLJ Sleidinge, het Gemeentebestuur, het Rode Kruis Vlaanderen …

               Dank aan alle sponsors en medewerkers.

               Info:   www.volpenswegekermis.be    

               facebook.com/volpenswegekermis             V.U. FEESTCOMITE VOLPENSWEGE

 

 
Home
Foto's2016 zondagnamiddag
 Foto's-jogging 2016
Foto's kermis 2016
Foto's 2016 koffietafel
Palmares kermisquiz uitslag 2016
 
Uitslag-Jogging-2015
1 Foto's-jogging 2015
 2 Foto's-jogging 2015
Foto's 2015 koffietafel
Foto's2015 zondagnamid.
Foto's eetfestijn2015
Uitslag Kwis 2015
Uitslag grasbolling 2015
Wielrenners 2015
Foto's ontbijt , Kwis , bolling en grasbolling 2015
 
Uitslag-Jogging-2014
Foto's zond.namid2014
Foto's-jogging 2014
Foto's 2014 koffietafel
Foto's-jogging 2014
Foto's-jogging 2014
Uitslag QUIZ-2014
Palmares kermisquiz
 
Uitslag-Jogging-2013
Foto's-jogging 2013
Uitslag QUIZ-2013
Foto's zond.namid2013
Foto's 2013 55+
Foto's 2013
 
http://www.krulbol.be/
 
Foto's valschermspringen
Foto's Spaarbekkenloop 
Uitslag-Jogging-2012
Uitslag QUIZ-2012
 
Foto's 2011
Uitslag-Jogging-2011
QUIZ-2011
 
Uitslag-Jogging-2010
foto's QUIZ-2010
Foto's 2010
 
Jogging-2009
Foto's 2009
Tijdrit-2009-foto's
Archief-foto's
 

  webmaster Adelin Impens