Nieuwe puppies beschikbaar

Mijn naam is Christelle Oliebos. Wij hebben een gezin met 7 kinderen. Ik hou dus wel van wat leven in huis. Daarnaast moet er echter ook orde en netheid heersen. Ik ben een enorme dierenvriend en in de eerste plaats een hondenliefhebber. Daar ik nu niet meer werk probeer ik mijn "twee" hobby's en passie, die tezamen "één" geheel vormen verder uit te bouwen.

Nieuwsgierig ?

Je wil het nu al weten?

Je wil niet verder lezen ?

Ok dan ....

Ik ben dus een aantal jaren geleden gestart met het fokken van Maltezer. Ik probeer te streven naar het fokken van sterke en gezonde pups. Die moeten daarnaast ook heel sociaal zijn, wat bij ons geen probleem is want door ons groot gezin zijn ze wel dagdagelijks met verschillende mensen en kinderen in contact. Onze kinderen spelen ermee en vertroetelen ze, knuffelen ze. Ook vrienden en kennissen kunnen er gemakkelijk mee in contact komen.

In de tweede plaats maar even belangrijk proberen we beetje per beetje te komen tot hondjes die ook op schoonheid vlak vooraan in de rij komen te staan. Dat is natuurlijk een lange weg want het is een kwestie van op de juiste manier te fokken en de juiste bloedlijnen met elkaar in verbinding te brengen. Maar hiermee bedoelen we het schoonheid niveau van tentoonstellingen.

Onze hondjes maken dus in feite ook deel uit van ons gezin en we proberen ze de liefde en verzorging te geven die ze nodig hebben zodat de mensen waar ze naartoe gaan een karaktervolle, sociale en gezonde pup rijker zijn.

Groetjes en tot ziens,

Christelle

© BATTBIKES,2010 • Webmaster