© 2014 Filiep & Marijke

DUINENGOLF KOKSIJDE, vissershuis 7


Park Duinengolf

In de nabijheid van de Hoge Blekker, de hoogste duin van onze Belgische kust is ons visserhuis gelegen in het vakantiepark Duinengolf.
In nog geen 10 minuten sta je met de fiets aan het strand waar je in alle rust kan genieten. Na een stevige wandeling, een uitgebreide fietstocht of een bezoekje aan het strand kan je met het gezin rustig nagenieten in de privétuin van het huisje.
Vissershuis 7

In het vissershuis kan je met 6 personen leven en slapen. Op het gelijkvloers heb je een kamer met dubbelbed, een toilet, badkamer en een living die naadloos overloopt in een ruime keuken. Het verdiep is voorzien van twee slaapkamers, één met dubbelbed en één met twee eenpersoonsbedden. Overal in het huis en de tuin is WiFi verbinding ter uw beschikking. De tuin beschikt over een groot terras met mogelijkheid tot barbecue. Aan het huisje is ook een bergruimte voorzien met fietsen en wasmachine.
Koksijde (Oostduinkerke)

Koksijde is een toeristische badplaats boordevol ontspanning. Jong of oud? Er is voor elk wat wils! Wenst u zich te verdiepen in de uitgebreide collectie boeken van de bibliotheek of u wil graag wat cultuur opsnuiven? Dan bent u in Koksijde aan het juiste adres. Ook wie graag de natuur intrekt of de sportieve toer opgaat kan hier de gepaste informatie vinden. Daarnaast kan de gemeente ook uitpakken met 7 musea, een cinemacomplex, tal van winkels en gastronomische plektjes, waaronder twee sterrenrestaurants.