Wacko Of The Day

 

Wacko's of the Day
Wacko's of the Week
Wacko's of the Month

Hallo allemaal en welkom op de website “Wacko of the Day”.

Op deze site zult u foto’s vinden van personen uit het dagelijkse leven.

Het zijn mensen die ik ontmoet heb op straat, in de supermarkt, enz., en die me op een speciale manier “fascineren”. Bijvoorbeeld door hun gedrag of uiterlijk. Dit zijn mijn “Wacko’s”.

Ik begin een leuk babbeltje met hen en vraag vervolgens of ik een foto mag nemen. Hun foto’s vind je op deze site. Dagelijks zullen er nieuwe foto’s verschijnen van “Wacko’s”. Deze “Wacko’s of the Day” krijgen een nauwkeurige beschrijving van hun gedrag en karakter, als hoe ik hen ervaren heb.

Elke week doen we een poll (stemming) waarbij het jullie, de bezoekers van deze website, zijn die de “Wacko of the Week” kiezen. Deze stemming zal gebeuren tijdens het weekend. Later, op het einde van de maand, zal de “Wacko of the Month” gekozen worden op eenzelfde manier en die persoon zal een kleine prijs thuis toegestuurd krijgen. De stemming zal gebeuren via mail. Dus stuur een mailtje naar ons, nl. WackoOfTheDay@yahoo.com, met de naam van jouw favoriet en hij zal in onze stemming worden opgenomen.

"Wacko Of The Day" is een project opgestart is met de bedoeling om mensen te amuseren, en niet opgestart met de intentie om mensen af te breken of te vernederen.

De bezoekers van deze site mogen ook hun eigen commentaar geven op één of meerdere van mijn "Wacko's" en de desbetreffende tekst doorsturen naar het eerder genoemde emailadres. De origineelste commentaartekst zal gepubliceerd worden op het einde van de week, samen met de uitslag van de "Wacko of the Week".

Ik wens jullie allemaal nog een prettig -en vooral lachwekkend- bezoek aan deze site.

 

Vriendelijke Groeten,

 

 

Het "Wacko Of The Day-website Team"