Nieuws

Deze website is onder constructie.
In de loop van de volgende weken zal een volledige website online komen met foto's en referenties.

Poly-Design

   Onze firma

Welkom op de website van Poly-Design.

 • Even wat over onze firma.
  Poly staat voor enerzijds Polyvalent en anderzijds voor Polyster. Design staat voor creativiteit, duurzaamheid en perfectie. Zoals u wel kon vermoeden zijn we dus vooral actief in de kunstoffenwereld. En een gerespecteerd speler.
 • Wat heeft kunstof nu te maken met een Sublimatie techniek?
  Wel om heel eerlijk te zijn zowat alles. Je krijgt immers de beste resultaten met sublimatie op produkten die polypropeleen bevatten. We bekijken sublimatie dus van uit een heel ander standpunt dan de sign shop bij u om de hoek en dit zorgt er voor dat we dingen kunnen doen met sublimatie die tot nu toe nog niet bekend waren. Zo zijn we een van de weinig als we al niet de enige zijn die bedrukkingen kan afleveren op zowel metaal, kunstof of hout voor buiten toepassingen met een garantie van UV bestendigheid van meer als 5 jaar.
 • Zo hebben we firma's als Dupont en Roman Vos kunnen overtuigen van ons kunnen en hebben zij actief meegewerkt aan onze huidige kennis van sublimatie. Wij hebben verschillende soorten van produkten ter beschikking gekregen om een bedrukking van super kwaliteit te bekomen. Anderzijds hebben we hun UV tunnels en weerstations mogen gebruiken om testen te doen.
 • Dit heeft uiteindelijk geleid tot een samenwerking waarbij we voor Dupont de volledige bedrukking hebben mogen doen voor hun 'advertising' (Aluminium platen van 1m op 1m gecoat door Dupont en gesublimeerd door ons) op de wereldbeurs van oppervlakte behandeling in de Expohallen in Gent. Wij zijn eveneens door hun naar voren geschoven als de aangewezen firma om sublimatie te doen. Via Roman Vos hebben we een aantal grote firma's (zoals Anoprint en Polumnis) kunnen benaderen die momenteel alles nog doen met zeefdruk en enkele andere technieken, maar die zeker een deel van hun produktie gaan omschakelen naar Sublimatie.
 

   Wie zijn onze klanten?

Met onze kennis kunnen wij voldoen aan ieders wens.

 • Particulieren : Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd muismatje waardat die ultieme foto op vereeuwigd mag worden of bent u die persoon die graag van een orgineel cadeau houd kijk dan zeker eens op deze website rond. Zo kunnen we bv. een foto op een tas(kopje) zetten die geheel zwart is. Nadat je er echter een warme vloeistof in doet verdwijnt het zwart en krijg je de foto te zien. We stellen u al vast gerust dat u geen grote hoeveelheden moet aankopen maar dat 1 item perfect kan. Wij kunnen ook zeer snel op de bal spelen. Stel u voor u hebt net uw ja woord gegeven in de kerk en gaat op uw gemakje naar de feestzaal toe en enkele uren later komt er iemand met een wel heel onverwacht cadeautje af. Voor een collega van ons hebben we de proef op de som genomen en het resultaat was geweldig. Tijdens de mis hadden enkele collega's foto's genomen en deze doorgemailt naar ons. Wij hebben deze foto dan 60 x 50 cm op hout gedrukt, kadertje er rond en in cadeau verpaking gestoken. Tijdens de receptie, uurtje later afgegeven en de gelukkigen konden enkel ooooh zeggen. Zelfs de TV die ze net voordien hadden gekregen kon er niet tegen op ;-) Alleen hadden we klein foutje begaan. We hadden er ook 2 kadertjes bij gedaan voor de ouders, alleen waren ze door omstandigheden met zijn drieŽn, maar dat hebben we de dag nadien onmiddellijk rechtgezet en er zijn nog verschillende bestellingen nadien gevolgd :-) Voordeel van onze bedrukking is dat ze rechtsreeks op hout is. Je kan ze dus makkelijk afwassen en ze vergeelt niet. Moest je iets anders hebben waar je graag een foto op zou afdrukken aarzel dan niet om je ideetje door te sturen. We hebben een eigen research team en in zeer korte tijd krijg je al antwoord of het mogelijk is of niet. Ook ideaal bij een geboorte. We bereiden op voorhand alles mooi voor en de dag dat de kleine is geboren maak je een foto en verzend je die per email. Wij doen de bedrukking en de dag nadien kan je ze al uitdelen aan familie. Succes verzekerd ;-)
 • Verenigingen, Kmo's, bedrijven : Wij kunnen de volledige advertising voor u verzorgen. U bent niet beperkt in kleuren of grotes en u kan perfect 1 produkt bestellen. Wij drukken zowel op metaal, hout, glas, kunstof,... en dit zowel voor binnen als buiten toepassingen. Het zijn allen duurzame bedrukkingen die enerzijds UV bestendig zijn en anderzijds goed tegen weer en wind kunnen. Heeft u nood aan een lichtreclame voor buiten of enkele wegwijzertjes voor leveranciers of klanten. Bordjes die aangeven waar het toilet is of waar de toegang verboden is, of gewoon een bordje bij u op de bureau waar men je functie en naam kan aflezen. Iedereen kan graveren of met plak letters werken, maar hoe zit het met een meer kleuren druk, een foto, een achtergrond die bij je interieur past? En wat met het onderhoud? Je mag ze enkel een beetje afstoffen. Onze bedrukkingen zijn een onderdeel van het materiaal waar we hebben opgedrukt. Ze zit er niet op maar in en de kwaliteit is van echte foto kwaliteit. Misschien heb je dan het gevoel van, dit klinkt allemaal goed maar dan zal het ook wel heel duur zijn. Ik kan daar alleen op antwoorden dat als je vergelijkt met zeefdrukken of andere methodes het wel heel goed zal meevallen ;-)
 • Industrie : Werkt u momenteel enkel met zeefdruk of een andere techniek neem dan zeker eens contact met ons op, wij zullen laten zien dat sublimatie veel duurzamer is en een stuk goedkoper omdat je geen voorbereidingskosten hebt. Bent u een bedrijf dat produkten fabriceert en u zou er graag een marmer-, hout- of metaalmotief op zetten, een eigen creatie, zelfs een foto is mogelijk. Laat iets weten, we maken een afspraak, u bezorgt ons een aantal test stalen, wij doen de research en indien het om buiten toepassing gaat worden er uva, uvb en testen met een weerstation aangeboden. Nadien helpen we u het bedrukken in uw produktie proces in te passen. Zo hebben we al testen gedaan voor een bedrijf dat raam profiel uit metaal en kunstof vervaardigde.
 • Doe het zelvers, Manusje van alles : Bent u ook zo iemand die thuis 's avonds nog wat in een kamertje zit te werken en ontbreekt er nog net je dat aan uw ontwerp, dan kunnen wij misschien van dienst zijn. Het allereerste wat ik ooit gedaan heb is een volledige bedrukking van een eigen creatie op mijn computerkast. Een kennis van ons had een kast in elkaar gestoken en wij hebben er het wapenschild van zijn familie op gezet. Momenteel zijn we aan het bekijken om een muur te bedrukken in een sauna, gewoon behangen is hier niet mogelijk he ;-) We hebben ook al experimenten gedaan met bedrukkingen op auto's en fietsen en dat was aardig gelukt, ging veel sneller als met airbrush en je moet geen schrik hebben nadien dat er iemand in de buurt van je auto komt :-) Onze bedrukkinge gaan namelijk enkele milimeters diep in het materiaal, dus een klein krasje geeft zelfs niet. Heeft u zelf nog een leuk ideetje stuur dat dan zeker door, we maken altijd wat tijd vrij om dit uit te werken. Sublimatie is voor ons een passie :-)

  Shop
 

 
 
 Materialen
 
 1. Metaal
 2. Hout
 3. Kunstof
 4. Glas
 5. Textiel
 
   
 

Management

Sales
Danny Leysen

Testing
Walter Piters

 
  
   

 

[Home] [] [] [] [] []
© 2003 all rights reserved by Cyber Soft. Contacteer ons voor meer informatie over sublimatie of Poly-design.