Comedy in Rotselaar
 
vrijdag 20 april 2018
Vuurbakens presenteert :
 
mc Jan Linssen
Jeroen Leenders
Rob Vanoudenhoven 
TRY OUT
Comedy in Rotselaar @ De Mena

Vrijdag 20 April 2018

ROB VANOUDENHOVEN 

HET XIIIE WERK VAN ROB VANOUDENHOVEN
Rob Vanoudenhoven, Wie kent hem niet. Zijn eerste 50 jaar op deze planeet. Hem laten vertellen over zijn leven, werk en avonturen. 
Over XII stielen en XIII ongelukken.
Over altijd ja zeggen en proberen te “overleven”.
Over ”Who the fuck is Rob Vanoudenhoven”, waarmee hij zichzelf tegen wil en dank op de kaart heeft gezet in het medialandschap. 
Over hoe zijn eigen programma, de” XII werken van Vanoudenhoven” zijn leven ondersteboven heeft gehaald.
Over de vork en de steel in zijn leven in dat “medialandschap”.
Ups en downs, lief en leed, vriend en vijand, berg en dal, top en op. Maar ook hoe mooi en leerrijk die eerste 50 jaren zijn geweest.
Ga met hem maar eens op een terras zitten....
Nu wil hij het eindelijk delen, in de zaal. Met iedereen. En dus ook bij ons in De Mena voor een Try Out !!!

JEROEN LEENDERS

Jeroen Leenders wisselde in 2007 zijn taxi voor het stand-up comedy podium en keek sindsdien nog niet terug. Zo won hij bijvoorbeeld het Leids Cabaret Festival in 2010 en is hij het eerste Vlaamse lid van Comedytrain, het Nederlandse collectief waar o.a. Theo Maassen, Hans Teeuwen en Najib Amhali toebehoren. Jeroen Leenders is ondertussen een vaste waarde in het stand-upcomedycircuit. Toch wil hij het spannend blijven houden en introduceert hij dit jaar The Jeroen Leenders Experience in zalen over het hele land. Verwacht zeker geen braafjes uitgewerkt verhaal of rode draad. Verwacht geen geniaal in elkaar geknutselde kunstwerkjes. Lower your expectations en je zal worden omvergeblazen door zijn pure, ruwe en totaal gestoorde visie op mens en maatschappij.
Leenders liep tot nu zo goed als hij kon bedeesd mee met zijn quasi jaarlijkse volavondvoorstellingen in theaters en culturele centra. In zijn zelf uitgevonden format van deze experience zal hij dan ook eindelijk eens alle remmen echt kunnen loslaten. Zonder blad voor de mond. Zonder dat vorm invloed heeft op inhoud. Op The Jeroen Leenders Experience kan je jezelf niet voorbereiden. Vast staat dat hij je (op eigen risico) meeneemt in de donkere krochten van zijn heelal, en die zijn vooraf niet te voorspellen. Elke keer een unieke belevenis. Het enige wat steeds hetzelfde is bij Jeroen Leenders, is dat geen enkele show dezelfde is. Hij brengt alleen een barkruk en een hoofd vol hersenkronkels en verhalen mee. Hij maakt daardoor een voorstelling op maat van de zaal waar hij voor staat. En hij doet je tegelijk nadenken en heel hard lachen.
Bij zijn vorige passage in Rotselaar ging de zaal plat voor hem en dat zal deze keer niet anders zijn ...
Pers over Jeroen Leenders en vorige voorstellingen:
“Groot is zijn mond. Klein zijn compromisgehalte.”
Focus Knack
“Superieure stand-up comedy met een gitzwart randje”
Het Nieuwsblad
“Gek en geniaal.”
Peter Decroubele (De Redactie)

JAN LINSSEN

Op 23 oktober 1981 slaakte Jan Linssen in het ziekenhuis van Maaseik zijn eerste kreetjes, nadat een dokter hem op zijn billetjes had gepetst. Sindsdien staat de mond van Jan nooit stil. Om zijn omgeving te plezieren, klom hij vijf jaar geleden op een podium. En met succes. Jan treedt ondertussen zo’n 100 keer per jaar op en deelde al het podium met o.a. Wim Helsen, Philippe Geubels en Bart Cannaerts. Jan stond in de finale van de Culture Comedy Award in 2012 en in die van de Lunatic Comedy Award in 2013. Hij verzorgt dit seizoen ook het voorprogramma van Kamal Kharmach en Jeroen Leenders. Deze avond is hij bij ons de mc van dienst.
Comedy in Rotselaar
oc De Mena om 20h00
deuren : 19h00
kaarten verkrijgbaar!