CORONA, CORONA, CORONA! 2020 en 2021, jaren om heel snel te vergeten, al zullen ze ons allicht nog lang bijblijven.
Vol goeie moed vertrokken voor een nieuw en beter seizoen in 2022, kregen we toch vrij snel door dat het allemaal nog niet in de "sacoche" was. En uit voorzorg en respect naar onze eigen medewerkers, naar onze leden en naar alle wandelaars toe, dienden we ook onze 3 eerste cluborganisaties te schrappen. Maar nu zien we toch precies het einde van deze al te lange tunnel en inderdaad onze "Jef Pijp"-tochten van 6 maart konden gewoon doorgaan. Het was prachtig wandelweer en het kriebelde dan ook bij heel wat wandelaars. Met een opkomst van 1880 wandelaars en medewerkers kunnen we niet anders dan zeer tevreden en dankbaar zijn.
En dan een woordje over het Breughel-evenement. Eerst voorzien voor begin december laatstleden maar onmogelijk gemaakt door de vierde golf of was het al de vijfde van dat vervelend beestje .... Daarna nog wat gedwarsboomd door plaatsgebrek op de kalender van De Corren, Maar eindelijk op 3 april in de Corren om 17 uur .... Veel schoon volk! en we konden hun mooie snoetjes (!) terug bewonderen ook. Eindelijk weer eens een ongedwongen babbel bij een lekker buffet en drankje. Het deed deugd. Het bestuur kreeg felicitaties, maar laten we maar eerlijk zijn: deze kwamen toe aan Kurt en Brigitte. Zij hadden al dat lekkers klaar gemaakt. Ook plezant zo'n verborgen talenten in het bestuur te hebben. Helaas voor hen zijn deze nu natuurlijk niet langer meer verborgen!
En een vakantiereis naar de ELzas (alleen voor onze leden), aangekondigd in het eerste clubblad van 2022, werd vastgelegd en is zelfs al vol geboekt! Alleen nog plaats op de wachtlijst voor het geval er iemand dikke pech zou hebben ...
Het bestuur heeft dus wel niet stil gezeten. Ook de voorbereidingen op onze 'Zachte Landing'-tochten in juni werden reeds aangevat.

Met Hemelvaart 2020 hadden we een wandelweekend in de Achterhoek gepland. Nederland dus. En ook hier stak Corona een stokje voor. Maar we kozen niet voor afstel, maar wel voor uitstel. Maar ook het Hemelvaartweekend van 2021 lukte nog niet. Dus verschoven we het nog maar eens en ditmaal naar 30/09 t.e.m. 3/10/2021. En inderdaad derde keer, goede keer!!
Je kan de foto's hier bekijken. Foto's Achterhoek.
Ook de foto's van ons wandelweekend 2019 in de Hunsrück zijn nog te bekijken. Foto's Hunsrück.

Zachte Landing-tochten

De Houtheimstappers nodigen jullie nog graag uit op hun volgende wandeltochten in 2022

 - zaterdag 18/06/2022 'Zachte Landing'-tochten in Steenokkerzeel
 - zondag 25/09/2022 39e Houtheimtochten in Berg (Kampenhout)
Ik wens jullie nog veel surf- (en wandel-) plezier.
En tot op één of andere wandeling.

Groetjes,
     Freddy Van der Borght