CORONA, CORONA, CORONA! 2020 en 2021, jaren om heel snel te vergeten, al zullen ze ons allicht nog lang bijblijven.
Ook dit jaar hebben we reeds 3 wandelorganisaties geschrapt uit voorzorg en respect naar onze eigen medewerkers, naar onze leden en naar alle wandelaars toe, waar er toch reeds heel wat tot de risicogroep behoren. Onze gezondheid is en blijft ons hoogste goed! Daar willen we toch geen enkel risico mee nemen.
Maar het "Rijk der Vrijheid" is op komst, nu alle Coronacijfers zo stevig dalen en het vaccinatiepercentage zo flink stijgt! We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat onze laatste tocht van eind september 2021 zal kunnen doorgaan op een vrij normale manier. Oef, het heeft stilaan lang genoeg geduurd!

Vorig jaar met Hemelvaart hadden we een wandelweekend in de Achterhoek gepland. Nederland dus. En ook hier stak Corona een stokje voor. Maar niet getreurd, we hebben niet voor afstel, maar voor uitstel gekozen. Maar ook het Hemelvaartweekend van 2021 lukte nog niet. Dus verschoven we het nog maar eens en ditmaal naar 30/09 t.e.m. 3/10/2021. Derde keer, goede keer!! Duimen maar.

Voorlopig blijven we ons dan maar troosten en nog even wegdromen met de foto's van onze laatste twee wandelweekends. Weet je het nog? Onze wandelweek 2018 in de Pfalz? Bewonder en geniet nog even na van de foto's Pfalz.
En ons wandelweekend 2019 in de Hunsrück. Je kan ze hier bekijken. Foto's Hunsrück.
Wat lijkt dat toch allemaal al lang geleden. Dus laat het nieuwe wandelweekend er maar snel aankomen!!

Houtheimtochten

De Houtheimstappers organiseren nog in 2021 - weliswaar met nog enig voorbehoud -

 - zondag 26/09/2021 38e Houtheimtochten in Berg (Kampenhout)      PROMOTOCHT !!!
Ik wens jullie nog veel surf- (en wandel-) plezier.
En tot op één of andere wandeling.

Groetjes,
     Freddy Van der Borght