Wat een jaar! Wat een jaar! 2020 is er eentje om snel, heel snel te begraven en te vergeten, al zal dit laatste toch wel heel moeilijk zijn. Heel onze planning lag zowat vanaf half maart volledig in de prullenmand!
De CORONA-maatregelen en het respect naar onze eigen medewerkers, naar onze leden en naar alle wandelaars toe, waar er toch reeds heel wat tot de risicogroep behoren, maakten dat we onze meeste activiteiten moesten stopzetten. Onze gezondheid is en blijft ons hoogste goed! Daar willen we toch geen enkel risico mee nemen.
En al zijn de CORONA-maatregelen vrij streng en zonder kans op versoepeling voor einde januari, toch is er licht aan het einde van de tunnel want verscheidene vaccins dienen zich aan. We blijven hopen in ieder geval dat onze specialisten deze pandemie zo snel mogelijk onder de knoet krijgen zodat we weer naar ons normaal leven kunnen terugkeren.

Een gelukkig 2021

VAN 13/01 T.E.M. 31/01 BIEDEN WE JULLIE 2 MOOIE WANDELINGEN AAN VAN ELK ONGEVEER 10 KM.
BEIDE WANDELINGEN STARTEN AAN DE KERK VAN PERK, TERVUURSESTEENWEG, PERK.
Eentje laat de natuur in Perk bewonderen.
De tweede deze in Melsbroek en deze kan ook ingekort worden tot 6 km.

Wie alsnog zijn lidmaatschap in orde wil brengen voor 2021, vragen we vriendelijk het lidgeld voor 2021 over te schrijven op het rekeningnummer van de club, terug te vinden in het clubblad (op de kaft, blz 2).
Jullie ontvangen trouwens ook geen nieuwe lidkaart! Alleen de geldigheid van de huidige lidkaart zal verlengd worden tot 31/12/2021. Bewijs van betaling en attest voor de Mutualiteit zullen jullie later bezorgd worden.
Reeds 80% van onze leden hebben hun lidgeld voor 2021 gestort! Dikke merci voor het vertrouwen.

> > > Ook nieuwe leden heten we natuurlijk van ganser harte welkom. Alleen fysiek contact nemen is nu effen wat moeilijker.
Maar onder "Contact/Wie-is-wie?" kan je alle telefoonnummers en emailadressen van ons bestuur vinden. Zij geven jullie graag meer uitleg. Lid worden moet dan weer via het secretariaat.
Dit jaar hadden we een wandelweekend in de Achterhoek gepland. Nederland dus. En ook hier stak Corona een stokje voor. Maar niet getreurd, we hebben niet voor afstel, maar voor uitstel gekozen. Het zal (hopelijk kunnen) doorgaan in het Hemelvaartweekend van 2021.

Voorlopig moeten we ons dan maar troosten met de foto's van onze laatste twee wandelweekends. Weet je het nog? Onze wandelweek 2018 in de Pfalz? Bewonder en geniet nog even na van de foto's Pfalz.
En ons wandelweekend 2019 in de Hunsrück. Je kan ze hier bekijken. Foto's Hunsrück.

De Houtheimstappers organiseren in 2021 - weliswaar nog met het nodige voorbehoud -

 - zondag 10/01/2021 Wintertocht in Steenokkerzeel - Geannuleerd omwille van CORONA!
 - zondag 07/03/2021 'Jef Pijp'-tochten in Kampenhout
 - zaterdag 19/06/2021 'Zachte Landing'-tochten in Steenokkerzeel
 - zondag 26/09/2021 37e Houtheimtochten in Berg (Kampenhout)      PROMOTOCHT !!!
Ik wens jullie nog veel surf- (en wandel-) plezier.
En tot op één of andere wandeling.

Groetjes,
     Freddy Van der Borght