Instructies

Logo vervangen

In deze lay-out is in de .header een tijdelijke aanduiding voor een afbeelding gebruikt op de positie waar u waarschijnlijk uw logo wilt plaatsen. U kunt het beste de tijdelijke aanduiding verwijderen en vervangen door uw eigen gekoppelde logo.

Houd er rekening mee dat als u via het veld Bron in de eigenschappencontrole naar uw logo bladert, in plaats van de tijdelijke aanduiding te verwijderen en vervangen, u de inlineachtergrond en weergave-eigenschappen moet verwijderen. Deze inlinestijlen dienen alleen om de tijdelijke aanduiding voor logo’s in browsers weer te geven voor demonstratiedoeleinden.

Als u de inlinestijlen wilt verwijderen, moet u controleren of het deelvenster CSS-stijlen is ingesteld op Huidig. Selecteer de afbeelding, klik in het deelvenster Eigenschappen van het deelvenster CSS-stijlen met de rechtermuisknop en verwijder de weergave- en achtergrondeigenschappen. (U kunt natuurlijk ook rechtstreeks naar de code gaan en daar de inlinestijlen voor de afbeelding of tijdelijke aanduiding verwijderen.)