Mededelingen en Clubactiviteiten

 • 13 juni 2020 - Overlijden Marc Uzeel

  We vernemen het overlijden van Marc Uzeel, al meer dan 40 jaar lid van onze club. We wensen de familie en vrienden van Marc veel sterkte toe
 • 14 Juni 2020 - Herstart seizoen 2020

 • Goed nieuws ! Sinds kort is het heropstarten van het rijden in groep als recreatieve wielerclub opnieuw mogelijk gemaakt. Het bestuur heeft dan ook beslist om de clubuitstappen weer te starten

  en dit vanaf nu zondag 14 juni. Start om 8u30 op de parking achter het Kobbetje. OPGEPAST !

  We weten allen dat het virus weliswaar onder bedwang is maar dat het ZEKER NOG NIET verdwenen is

  Daarom zullen we starten onder strikte voorwaarden :

  We behouden de 4 groepen A, B+, B en C. Op die manier kunnen we deze klein houden (meer dan 20 personen per groep is tot 1 juli nog niet toegestaan)

  Klik hier voor de aangepaste kalender

  Verder :

  Blijf thuis als je ziek bent of voelt ! Weet ook dat mensen met diabetes, obesitas of problemen met hart, longen of nieren extra gevoelig zijn aan het virus.

  Was je handen voor je naar de clubrit komt ! Zorg dat je een zakdoek mee hebt zodat je niet moet snotteren in de groep !

  Bij aankomst om 8u30 zal direct gevraagd worden bij welke groep je die dag wil rijden. U zal getoond worden waar u op de parking achter het Kobbetje mag gaan staan. We spreken dus niet af in het zaaltje achteraan ! Deze is wel open voor mensen die eventueel nog naar het toilet willen. Opgepast na het toiletbezoek zeker uw handen wassen en daarna deurklinken met de elleboog gebruiken !

  De social distance regel is hier ook geldig. Begroet elkaar niet door elkaar aan te raken. Wees creatief

  Er zal per groep een wegkapitein aangeduid worden die de deelnemerslijst in zijn groep noteert en deze afgeeft aan één van de bestuursleden aanwezig. Deze persoon zal tijdens de rit de tricolore band "wegkapitein" dragen (deze wordt ter beschikking gesteld door de club). Hij zorgt er verder voor dat de fietstocht goed verloopt en zal indien nodig instructies geven omtrent veiligheid, ...

  Nog tot 1 juli moet iedereen tijdens de rit de social distance van 1,5 m bewaren. Na 1 juli vervalt deze regel.

  Na de rit zal er handgel ter beschikking staan. Wie na de rit nog iets wil nuttigen in 't Kobbetje, raden we sterk aan om het terras te gebruiken. Zowieso mag er niet meer dan met 10 personen samen gezeten worden. Weet dat een bezweet en besnot lichaam een vuurhaard kan zijn om het virus snel door te geven.

  We rekenen op ieders gezond verstand !

  Van overheidswege dienen we ook een contactpersoon in de club te hebben om vragen van leden, contacttracers en/of federatie te kunnen beantwoorden. Bij WVC-Dikkebus zal dit Stefaan Lewille zijn (0476 - 86 46 03, wvc-dikkebus@telenet.be).

   

  Gedurende de lockdown is helaas onze dierbare ere-voorzitter Michel Leuwers van ons heen gegaan. Later dit jaar komt er nog een herdenkingsdienst. Nu zondag 14/6 zullen we voor het starten 1 minuut stilte houden ter zijn nagedachtenis.

 • 30 maart 2020 - Overlijden Ere-voorzitter Michel Leuwers

  We hebben zojuist het droevig overlijden vernomen van onze ere-voorzitter Michel Leuwers.

  Michel was sinds 1984 lid van onze club en trad 2 jaar later toe tot het bestuur.  Van 2013 tot 2019 was hij onze voorzitter.  We wensen zijn levensgezellin Monique, zijn zoon Hendrik, de familie en de vele vrienden en kennissen veel sterkte toe.

 • 15 februari 2020 - Toertocht VTT & Cyclo Dikkebus

  Dank aan de 820 deelnemers. Speciale dank aan alle medewerkers.

 • 1 en 2 juni 2019 - Zomertoertocht VTT & Cyclo Dikkebus

  Dank aan de 1188 deelnemers. Speciale dank aan alle medewerkers.

 • Start nieuwe seizoen 2019 • Vrijdag 11 juli 2014 - Michel Leuwers en Hendrik Vervisch vertrekken op fietsbedevaart naar Lourdes

 • 10 en 11 mei 2013 - 9 leden beklimmen met succes de Ventoux

  Proficiat aan Chris, Geert, Hendrick, Hervé, Luc, Michel, Paul en de twee Stefaans.