free site templates

Nieuws

WEB Academy is blij aan te kondigen dat Tony Van den Bosch ook volgend seizoen nog aan boord is bij onze club! Daarenboven mogen wij ook Gunnar De Lepeleire en Kurt Van Brussel verwelkomen in ons coaching team!

NEWSFLASH 🤩 We hebben niet stilgezeten tijdens onze jaarlijkse vakantie... Jullie hebben er even op moeten wachten,...

Posted by WEB on Monday, 5 August 2019
Mobirise

De basketbalclubs Horticult Kontich Wolves (723) en WEB Academy (nog op te richten) zijn overeengekomen om een sportieve samenwerking aan te gaan vanaf het seizoen 2019-2020. Door de krachten te bundelen willen beide clubs jeugdspelers de kans bieden om basketbal te beoefenen op een hoger en intenser niveau en ze daarbij ook beter voorbereiden op een verdere carriére bij een seniorsteam. WEB Academy zal als club fungeren vanuit Beveren, en vanaf augustus 2019 een selectie van gepassioneerde U14 en U16 spelers opleiden via een doorgedreven trainingsschema. Op korte termijn zullen zij onder de noemers van WEB Academy en Horticult Kontich Wolves in de (te hervormen) landelijke competities aantreden. Horticult Kontich Wolves zal als club fungeren vanuit Kontich, en zal vanaf augustus gebruik maken van de expertise van WEB Academy. In een eerste stadium zal de ondersteuning bestaan uit het nabij opvolgen van alle spelers die een landelijk traject volgen, alsook het houden van een aantal clinics en stages tijdens het seizoen. In een volgend stadium zullen WEB Academy en Horticult Kontich Wolves er naar streven om de samenwerking te intensifiëren door naast de locatie in Beveren, ook in Kontich een WEB-hub op te starten.

WEB ACADEMY in het Laatste Nieuws! 

Mobirise

WEB ACADEMY haalt de pers! 

Bij de opening van de nieuwe sporthal heeft de pers hoogte gekregen van het onstaan van de nieuwe basketclub die er zijn onderdak zal hebben.
Een ferme schrijffout in de titel maakt ons niet minder trots op de geboorte van WEB ACADEMY.

Opening van de nieuwe gebouwen incluis de sporthal van KA Beveren !
Tv-Oost maakte een reportage over de opening.

Mobirise
Adres

Donkvijverstraat 30                     
9120 Beveren

Contact

Email: web.academy321@gmail.com
Phone: +32478449231                    
              +32476382271