amp template

The Academy

WEB ACADEMY is een nieuwe basketclub in het Waasland met als doel talentvolle spelers in de regio en daarbuiten een opleiding aan te bieden die in eigen club bijna onmogelijk is.  De Academy is dan ook bedoeld om gepassioneerde spelers de kans te geven meer uit hun sport te halen.

Doorgedreven trainingen met aandacht voor technische, tactische, conditionele en mentale progressie worden afgestemd op de belastbaarheid van elke speler. Blessurepreventie en core-stability zijn dan ook een wekelijks onderdeel van de trainingen. 

Meer trainingsuren die begeleid worden door hoog gediplomeerde trainers zullen als resultaat hebben dat de spelers klaar zijn om aan te treden in een seniorsploeg. 

Programma

Optie 1:
Je kan lid worden van WEB ACADEMY indien je geselecteerd wordt na de try-outs. Vanaf half augustus kan je deelnemen aan de 4 ploegtrainingen.

Deze vinden plaats van 17u30 tot 19u op maandag, dinsdag en donderdag. Op woensdag trainen we van 13u30-15u. Deze training is vooral gericht op blessurepreventie, core-stability en conditie. Vrijdagavond blijft vrij voor quality time met de familie.

Mobirise

Optie 2:
Wanneer je eveneens beslist om te studeren in KA Beveren dan kies je de optie basketbal. Op ASO niveau krijg je dan 4u extra training tijdens de lesuren. Op TSO niveau is dat 6 uur.

Daarenboven heb je de mogelijkheid om elke morgen van 8u tot 8u30 je shot te trainen.
De lessen eindigen om 16u35. Daarna krijg je studiebegeleiding tot 17u15. Vervolgens start de training. Op woensdag is de studie-begeleiding van 13u-13u45

Adres

Donkvijverstraat 30                     
9120 Beveren

Contact

Email: web.academy321@gmail.com
Phone: +32478449231                    
              +32476382271