Webdesign Antwerpen zet u op weg

Als bedrijf is het tegenwoordig een absolute must om een website te hebben en online vertegenwoordigd te zijn. Klanten zoeken online naar producten en diensten, en vinden ze u hier niet terug, dan mist u dus een hoop (potentieel) clienteel.

Ik moet gewoon een website hebben?

Ja en nee. U moet inderdaad een website hebben; maar op de dag van vandaag ook een goede! Webdesign is niet zomaar meer een grafisch ontwerp, of wat HTML code in een bestand. Het webdesign van vandaag is het fysiek resultaat van een bewust uitgekiende marketingcampagne.

Concreet betekent dit:

Webdesign is dus erg omvangrijk en duur?

Het webdesign van vandaag is niet meer dat van vroeger. Er zijn véél meer eisen waar een website aan moet voldoen om ook daadwerkelijk te scoren...

Wil dat zeggen dat online succes enkel weggelegd is voor zij die grote budgetten kunnen spenderen?

Dat ook weer niet! Het webdesign van vandaag mag dan niet meer zo simpel zijn. Mits de juiste aanpak is er nog altijd véél resultaat te halen voor zij die 4, 5 tot 6 duizend euro kunnen spenderen.

Wat hebt u zeker nodig?

Zij die beweren dat het voor minder ook kan kunnen gelijk hebben, indien het over een specifieke niche gaat (weinig online concurrentie). Zoniet is dit écht wel het minimum voor succes.

Waar moet ik op letten wanneer ik samenzit met een webdesign bureau / of hoe moet ik een offerte interpreteren?

Veel webbureau's profiteren nog steeds van het feit dat klanten (vaak) niet helemaal thuis zijn in de wereld van online marketing, of toch tenminste niet alle termen kennen.

Om u te behoeden - behandelen we hieronder een aantal zaken die je in een webdesign offerte kan tegenkomen:

Staat er nog meer op de offerte? Dan zijn dit vaak gewoon manieren om de offerte, of het bedrag op de offerte nog wat kunstmatig te verhogen. Wees hiervoor beducht!

Kan u me helpen bij het vinden van een goed online marketing bureau?

Ja!

Voor Webdesign

Voor Copywriting

Voor SEO (indien u al een website heeft)

Voor Leads

Hebt u een specifiek doel? Specifieer dit zo duidelijk mogelijk bij een contactopname. Dan bent u verzekerd van de best mogelijke respons!

Ik wens u alvast veel online marketing succes!