Wat doen we

Vander Hoeven BVBA is zowel actief in de nieuwbouw- als in de renovatiesector, met een grote ervaring bieden wij ons vakmanschap aan in volgende takken:

  • Sanitair:

Dankzij onze jarenlange ervaring mag u, als klant, op beide oren slapen wat betreft kwaliteit en betrouwbaarheid van uw sanitaire installatie.

Van standaard badkameruitrusting tot echte wellness-ruimtes, voor ieders wensen beschikt Vander Hoeven BVBA over een ruim gamma aan sanitaire toestellen. Wij zorgen, in samenwerking met Welvaert TSD bvba, voor een professionele installatie en afwerking van uw badkamer.

Welvaert TSDDornbracht

Foto 1: Duravit | Foto 2: © Dornbracht 'Symetrics'

  • Verwarming:

In België is een goede verwarmingsinstallatie onmisbaar. Deze installatie voorziet u dag en nacht van warm water en verwarming. Juist daarom is het belangrijk dat dit met kennis van zaken en de nodige zorg en ervaring wordt uitgevoerd.

Vander Hoeven bvba is gespecialiseerd in het installeren van centrale- en vloerverwarmingssystemen. Bij ons kan u rekenen op 30 jaar ervaring die zeker de kwaliteit van de uitvoering ten goede komt...vasco

Foto © Vasco Agave/Hedera

  • Service:

De service is even belangrijk als uw installatie, wat wil zeggen dat wij u zo snel mogelijk depanneren bij een defect aan uw installatie. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van uw verwarmingsketel.

Een comfortabel warm huis, zonder hoge stookkosten of gezondheidsrisico’s, en zonder te veel milieubelasting, dat is wat u van uw centrale verwarming verwacht. Efficiënt verwarmen, met een verwarmingstoestel dat altijd paraat staat wanneer u dat wilt, kost weinig moeite. Een regelmatig onderhoud en een juiste afstelling van uw installatie zijn dan heel belangrijk. Een goed onderhouden en afgesteld toestel doet wonderen en zorgt ervoor dat u op een koude winterdag niet voor verrassingen komt te staan!

vanderhoevenvanderhoeven

Beginnen ondertussen de jaren te tellen voor uw ketel? Dan is hij toe aan een grondige inspectie door een erkende vakman. Die zal u vertellen of uw installatie ondermaats presteert en of u er voordeel bij hebt om eens na te denken over een nieuw toestel. De verwarming van uw woning is immers goed voor 50 tot 70 % van uw energierekening. Een moderne ketel met een hoog rendement zorgt ervoor dat uw comfortabel verwarmde woning niet ten koste hoeft te gaan van uw portemonnee. Zuinig stoken wordt zo heel gemakkelijk. Als iedereen met centrale verwarming een klein beetje energie bespaart, neemt ook de milieubelasting flink af. Een weinig efficiënte verwarming in woningen is immers een belangrijke bron van broeikasgassen zoals CO.

Kortom, met een investering in een goede verwarmingsinstallatie kunt u dus daadwerkelijk een verschil maken en energie besparen zonder in te boeten aan comfort!

Lees meer in de brochure. Jaarlijkse_ketelcontrole.pdf (938 kB)

Wat u moet weten over uw centrale verwarming