Voeten en/of nagelproblemen ? U kunt bij mij terecht

joomla template 1.6
ervaring

Als gespecialiseerd voetverzorger beschik ik over een zeer brede kennis en vakbekwaamheid ten aanzien van de meest uiteenlopende voetproblemen.

Elke nieuwe patiŽnt krijgt, indien gewenst, een gratis voetcheck bestaand uit een onderzoek naar de oorzaken van uw voetklachten en uit een blauwdruk

Ervaring, vakbekwame technieken en professionele apparatuur zorgen vrijwel altijd voor een pijnloze behandeling.

Ik kan ook u adviseren over schoenen, hygiŽne en huidverzorging. Als uw schoenen klachten veroorzaken, graag deze meenemen.

Ik kan uw leren schoenen aanpassen om, bij voorbeeld, hamertenen minder pijnlijk te maken, of om blaren (blijnen) te voorkomen.

Ik heb uitgebreide ervaring met het behandelen van de voeten van patiŽnten met suikerziekte, reuma en van oudere mensen.

 samenwerking

Indien nodig wordt u verwezen naar de huisarts.

Ik werk actief met podotherapeuten en orthopedische schoenmakers in Mol samen.


sporters

Veel top voetbalclubs (o.a. F.C Feyenoord, A.C Milan) hebben een medische pedicure in dienst. Ze herkennen de belangstelling van een goede verzorging van de voeten voor sporters. Inderdaad kunnen pijnlijke likdoorns, ingroeiende nagels of blaren sporters soms hinderen in het uitoefenen van hun sport en/of training. Laat uw voeten regelmatig verzorgen.

Ik beschik over de vakkundigheid om de continuÔteit van het sporten te bevorderen.

werkschoenen

Slecht passende werkschoenen kunnen veel miserie veroorzaken.

Als u uw werkschoenen meeneemt, kan ik kijken of ze de oorzaak van uw voetprobleem zijn. Ik kan advies geven over verschillende soorten en merken van werkschoenen.

toegankelijk voor mensen in rolstoelen

Mijn praktijk is op het gelijkvloers gevestigd en is dus toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

PatiŽnten kunnen eventueel in hun rolstoel behandeld worden (graag op voorhand doorgeven).


Een (sport)massage: voor wie ?


niet alleen voor
             sporters

Vermoeide of stijve spieren kunnen tot overbelasting en blessures leiden in topsporters en recreanten.

De sportmasseur zorgt ervoor dat de spieren weer optimaal gaan functioneren zodat de sporter beter en sneller herstelt en zodat zijn training kan blijven doorgaan.

sportmasseur mol


maar wel voor iedereen

Een sportmasseur kan ook ontspannende massages geven aan mensen die overige spierklachten door stress of overbelasting krijgen.

Dat wil o.a zeggen een stijf nek, verkrampte schouderspieren of armen, een zere onderrug (werken achter een computer, lange ritten maken, zware lichamelijk werk), zware benen (staand beroep).

Recent wetenschappelijk onderzoek toont op unieke wijze aan dat massage zowel psychische als lichamelijke gezondheidsvoordelen biedt. Massage kan angst, aggressie en stress helpen verminderen en het immuun systeem helpen verbeteren ("Massage werkt! Maar hoe dan wel", Mariette Zeedijk, Sportmassage Vakblad, jaargang 59, nr.9).

sportmassage mol

About me


diplomas


Ik ben gediplomeerd sportmasseur en gespecialiseerd voetverzorger.
De combinatie van de twee disciplines geeft mij de mogelijkheid om naar klachten uit verschillende standpunten te kijken en om beter advies te geven.

In mijn vrije tijd sport ik graag. Mijn sportervaring ligt bij duursport en raquetsport. Ik liep ooit marathons en triathlons. Ik werkte ook 10 jaar als gediplomeerde looptrainer voor Duursportvereniging Leidschendam in Nederland. Mijn competitie ervaring in raquetsport ligt voornamelijk bij badminton en squash. Ik ben de gediplomeerde badminton trainer die de jeugdtraining bij de Molse badminton vereniging geeft. Ik geef nu ook badminton training, onder toezicht van de PBA, aan een samenstelling van getalenteerde jonge wedstrijd spelers uit andere clubs.

mol masseur mol massage

kwaliteitsabel

Ik ben aangesloten bij de volgende twee beroepsorganisaties:

de Belgische Vereniging van Gespecialiseerde Voetverzorgers (BVV),
de Nederlandse Genootschap voor Sportmassage.

beroepsorganisaties
               


Bovendien heb ik een GVV Kwaliteitslabel voor de periode 2015-2017, en een NGS licentie tot 2017.

Ik volg regelmatig bijscholingen: door de BVV geaccrediteerd pedicurecongressen, door de NGS geaccrediteerd licentieverlenging sessies.

Ik volg ook regelmatig reanimatie training, en ik heb een AED in mijn praktijk.

Ik werk regelmatig mee aan de randanimatie voor goede doelen zoals Kom op Tegen Kanker.


naar de pedicure behandelingen Naar het massage aanbod
naar de
                 tarieven en contact info


Copyright © 2017  Welzijnspraktijk Evans  |  Dalstraat 39 bus 2  |  2400 Mol  |  BelgiŽ |  Tel 0471 55 17 30 | Email: welzijnspraktijk_evans@telenet.be  | BTW BE 0525.962.308