[mailto:bwenmaekers@hotmail.com]
[./page_5.html]
[./pages/bluerings_index.html]
[Web Creator] [LMSOFT]

Mededelingen
Beste,

Onze familie heeft dan toch zijn eerste stapjes op het world wide web gezet.  Maar de weg naar de volledige site is nog lang! 

Zoals jullie op de vorige pagina reeds konden bekijken is het algemene idee al een beetje uitgetekend.  Als grote blikvanger zullen hier de foto's van allerlei familiefeestjes terechtkomen.  Dusdanig behoort het emailen van fotootjes ook tot het verleden!

Maar daarnaast is er voor iedere familie ook wat ruimte voorzien om wat persoonelijke foto's, teksten en andere te delen met familie en vrienden. Dus het is vrij aan iedereen om wat familie of vakantiekiekjes door te sturen (al dan niet voorzien van wat teksten!!)

Verder zal er ook nog aandacht besteed worden aan een grote familiestamboom.  Ik zal deze proberen zo volledig mogelijk te maken, maar het zou fijn zijn om wat aanvullingen te krijgen.

Als laatste aanvulling ga ik proberen een gastenboek toe te voegen aan onze site, dan kan er vlot gecomuniceerd worden en kan iedereen van alles op de hoogte blijven.

Zoals jullie kunnen lezen, is dit natuurlijk enkel nog maar de basis van deze site.  Maar er zullen nog wel updates komen met de nodige nieuwigheden!

Alle nodige mails kan je richten aan mijn gekende email adres of via de contact-knop bovenaan de pagina.

Alvast bedankt voor alle reacties

En tot de volgende!
Algemene oproep
+
Familie wenmaekers
Algemene oproep voor informatie en wat hulp!
06.1.2008
Nieuwtjes
+